Alle Reviews

2018-08-29 09:17:36 Door Dick over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime Healing Concert

Tot nu toe de mooiste reis. De avond begon met overal pijn in het lijf, die wandelde van grote teen, naar linker knie, schouders, nek en weer naar de benen. De didgeredoo ging werkelijk dwars door mijn botten, voelde heel krachtig en goed. De handoplegging van één van de healers bracht een geweldige ontspanning, alle pijn vloeide zo via mijn voeten uit mijn lijf. Het sluitstuk met de piano maakte me emotioneel. Jaren geleden dat er tranen uit mijn ogen liepen. Dat was heerlijk. Ik ben ongelooflijk dankbaar dat ik deze sessie heb mogen meemaken. We blijven zeker komen om nog meer mooie herinneringen te maken.

2018-07-28 11:11:24 Door christel claes over leren mediteren 1
leren mediteren 1

Ik vond het een hele fijne ervaring dat ik met 4 verschillende vormen van meditatie heb mogen kennis maken. Een aanrader voor iedereen. Echt top!

2018-07-27 10:11:07 Door marina over Leren Mediteren 1
Leren Mediteren 1

Dank voor deze unieke mystieke ervaring.... Er is geen schuld. Er is geen opoffering. Er is geen lijden. Er was een gewaarzijn van alleen de stilte en zoveel liefde. Ons geboorterecht en plicht: ik ben... Dank u wel Michael voor deze fantastische ervaring

2018-07-24 10:52:28 Door Anja Schepers over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime Healing Concert

Het was buitengewoon krachtig en magisch mooi! Dank je wel voor het werk dat jullie doen. We komen nog terug!

2018-07-21 13:19:20 Door Jacqueline Thijsen over Master your emotions
Master your emotions

Ik ben niet zo goed met woorden, maar ik weet dat ik aangenaam verrast was. Elke les was een “Doen”les en dat vond ik zeer fijn, mijn ervaring is dat mijn Hart-chakra geopend is en vele inzichten heb gekregen. Veel kunnen plaatsen en waar ik veel voldoening heb van gehad en nog steeds volg bij jullie was de Trance Dans. Waauww. De locatie is enorm mooi, goed verzorgd en een goede energie, fijne mensen ontmoet en jullie Eva en Michael zijn Top. Lieve warme mensen alsook Bulgan, zo bescheiden in wat zij doet. Dat vind ik zo super mooi. Ik ben zeer blij dat FB bestaat waar ik jullie heb mogen ontmoeten, voor iedereen een Aanrader…

2018-07-17 14:50:53 Door Sylvia over Master your emotions
Master your emotions

With stories, a sense of humor, visualisation techniques and so much more took Bulgan, a very generous teacher, me and the group on a journey of teachings and healing techniques, insights and understanding. A new light on emotions in general and how understanding animals can help you grow. Working alone and working together with the group. Building up trust and confidence. For me as a coach and facilitator it was also very rich to learn new elements that I can use during my sessions with clients. Gratitude, love and laughter.

2018-06-25 14:50:11 Door Tanja Champagne over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime Healing Concert

Eerst en vooral moet ik zeggen dat ik weer aangenaam verrast ben van deze Healing. Super werk leveren jullie. Echt top !!

2018-06-25 10:46:24 Door Nicky over Teachings of The Red Earth
Teachings of The Red Earth

Was het omdat mijn moeder me als kind al zei "Als 't aan mij lag, zou je in Australië geboren zijn, maar je vader wou niet mee emigreren" dat ik zo'n verbondenheid voelde met dit prachtige continent of was er toch iets meer ....? Door me in te schrijven voor deze prachtige opleiding, heb ik hierop antwoord gekregen plus nog zoveel meer inzichten en wijsheden mogen ontvangen. Deze Teachings hebben voor mij een andere Ancestor-line geopend waarvoor ik intens dankbaar ben. Blue Star is een Krachtige Healer, een fenomenale verhalenvertelster, een Dame die je levenslang als Teacher zou willen hebben omdat ze zo verbonden is met de Universele Wijsheden en dat op zo'n liefdevolle manier brengt dat iedereen binnen de groep op eigen niveau de inzichten krijgt die hij/zij op dat moment nodig heeft. Een oprechte dank u wel Blue Star om me te (her)verbinden met mijn Songlines.... ik wacht vol ongeduld op de vervolgcursus. Ook bedankt aan Eva en Michael om dit neer te zetten, en bedankt aan iedereen die mij vergezelde op dit pad.... Bless you all <3 <3

2018-06-22 18:57:45 Door Marc Claesen over Leren Mediteren 2
Leren Mediteren 2

Nog steeds onder de indruk van de prachtige 2 lessen reeksen van Leren Mediteren. Dit is niet gewoon wat lessen volgen en kunnen zeggen ik heb die en die opleidingen gedaan. Nee nee dit is veel meer dan dat, het stopt niet meer . De nieuwe inzichten, ervaringen, evolutie, en vooral mijn parel die ik koester “GRATITUDE”. Daarom heb ik ook niet lang getwijfeld om me in te schrijven om het pad van de Yogi te leren kennen.

2018-06-22 11:47:31 Door Marja Otten over Teachings of the red earth
Teachings of the red earth

Met zoveel plezier deelgenomen aan de 4 weekenden "The teachings of the red earth" door Blue Star! Heel lang op zoek geweest naar hoe meer inzicht te krijgen in de spiritualiteit en natuurverbondenheid van de Aboriginals, die terug te vinden zijn in de natuur en het landschap van Australië. 'k Ben In Australië geweest en heb gelezen over o.a. de droomtijd en de gezongen aarde. Ik ervaar een verbondenheid met de Aboriginals, maar vatte de uitleg van het spirituele leven van de Aboriginals en het landschap niet. Van Blue Star en onder haar begeleiding heb ik nu mogen horen en ervaren wat o.a. de dreamtime en de songlines zijn; hoe rituelen een healing kunnen zijn en meer... Dit heeft mij laten inzien van hoe groot belang het behoud van de spirituele waarden van natuurvolkeren is voor de aarde en de mensheid in zijn geheel. Blue Star weet de teachings zo vanzelfsprekend en respectvol uit te dragen, dat de weekenden voor mij een continue beleving waren en ik uitkijk naar een vervolg...! Hartelijk dank!