Alle Reviews

2018-12-17 10:00:44 Door Ludo over Shamanic Trance Dance
Shamanic Trance Dance

Dear respected Bulgan, wise grandmother, Thank you for the water dance yesterday! It nouriched my soul, to expierience expansion and connection with every single person is a great wonder! The world can dance! We showed it is already available. All my cells are now connected to all water on earth, all humans and animals. Feeling I cannot put into words: I will transfor my own actions and passing further the love to others. Thank you!

2018-11-27 09:37:31 Door Ludo over Masterclass Meditatie
Masterclass Meditatie

Dankbaar voor de begeleiding van het proces van loslaten door Michael. Door samen in een krachtig veld te verblijven kun je samen aan persoonlijke issues werken. Iets wat ik door deze workshop heb kunnen loslaten is mijn verantwoordelijkheidsgevoel voor anderen. Ik heb leren inzien dat ik alleen wezenlijk voor mezelf kan kiezen in mijn eigen integriteit. Door een dag in stilte te verblijven met diverse mooie oefeningen (muntolie, ritueel, meditatie) is het geheel in mij geïntegreerd. Het was heel toegankelijk. Adequate uitleg & duidelijk kader door Michael en voldoende ruimte om aan je eigen proces te kunnen werken. Mooi dat je er gelijkgestemden ontmoet en ervaringen uitwisselt. Een prachtig centrum. Gratie dat er plekken zijn waarbij je tot nieuwe inzichten kan komen.

2018-11-27 09:35:58 Door Ludo over Totem & krachtdierrituelen: 3 arenden
Totem & krachtdierrituelen: 3 arenden

Dankzij dit ritueel ben ik beter in mijn eigen kracht komen staan. Door de verbinding tussen het dierlijke & de spirit kan ik accurater handelen vanuit mijn hart. Een ervaring die ik na dit event heb opgedaan was dat ik in een moeilijke situatie heel rustig kon blijven. Interne rust en kracht ervaarde en vanuit liefde kan opereren. Ik ben ontzettend dankbaar dat Ahamkara deze teaching gedeeld heeft. Het heeft diepe impact op mijn leven en ik ervaar de positieve herinnering. Vervolgens verwonder ik me bij iedere roofvogel die ik tegenkom en herinner de grote kracht die tot ons vloeit als we durven te kiezen voor kracht, liefde en onszelf in relatie tot anderen. Moge je ook het beste in jou laten ontwaken!

2018-11-21 09:37:37 Door Knuts Marijke over Leren Mediteren 1
Leren Mediteren 1

Super workshop! Ik heb genoten van de lessenreeks 'leren mediteren 1' Je wordt je bewust van je lichaam en geest en er worden bruikbare tools aangereikt om om te gaan met de dagelijkse hectiek. Het werkt 😊 Ik kijk met veel enthousiasme uit naar het vervolg!

2018-10-30 19:16:20 Door Marie José claessens over Leren Mediteren 1
Leren Mediteren 1

Ik wil je heel erg bedanken voor de 4 fijne avonden... Ik zelf heb er veel uit geleerd....en heb het ook kunnen toepassen...zeer leerrijk...

2018-10-30 19:15:10 Door Pieter Verjans (zaakvoerder) over Pieter Verjans Architectenbureau
Pieter Verjans Architectenbureau

Voor onze jaarlijkse teambuilding kozen we dit keer voor iets helemaal anders. Een dag waarin we genoten hebben van ontspanning en rust na een drukke werkweek. De warmte van Michael als gastheer laat iedereen zich meteen thuis voelen in de prachtige stadshoeve. Na yoga, mediteren en het lekkere eten was de dreamtime healing een fantastische afsluiter. (Pieter Verjans - zaakvoerder)

2018-10-29 17:32:46 Door Leonie over Karine’s Biodynamic Craniosacral Therapy
Karine’s Biodynamic Craniosacral Therapy

After several surgeries and the inevitable anesthesia resulting in physical issues, I tried different treatments. Karine’s Biodynamic Craniosacral Therapy was the most effective treatment. Already after the first session I noticed a big improvement. I have had craniosacral therapy before but never with similar results.

2018-10-29 17:29:01 Door Ties van der heijden over Sjamanistische Dood rituelen met Ahamkara
Sjamanistische Dood rituelen met Ahamkara

Visited a few times now, it's incredible what it did to me already mentally but also physically.. I also got a lot of answers with the dreamtravels, amazing!! Such a nice present for yourself people!

2018-10-18 22:01:12 Door Renee Keesmekers over Medicine Wheel Teachings
Medicine Wheel Teachings

Wat een geweldige ervaring!!! We hebben als groep vier zeer bijzondere en intense dagen mogen ervaren met prachtige Blue Star als teacher. Een reis door het medicijnwiel waarbij ik nieuwe inzichten kreeg, puzzelstukjes op z'n plek vielen en veel persoonlijke transformatie heeft plaatsgevonden. Voor mij waren deze teachings de missing link die veel kennis bij elkaar heeft gebracht. Blue Star weet op een fijne en natuurlijke manier de energie en condities neer te zetten waardoor er een sterke verbondenheid is tussen de mensen onderling als groep wat heel prettig werkt. Zo kon ik op een veilige manier de diepte in qua ervaringen en reizen in spirit;) Zeker een aanrader! De mogelijkheden om te werken met het medicijnwiel zijn eindeloos en ik ga het in mijn eigen leven en met anderen absoluut (meer) gebruiken! Big thanks aan Eva en Michael om dit mogelijk te maken en aan Blue Star voor haar liefde, geduld, geborgenheid en diepgaande kennis en uitleg!

2018-10-18 21:59:24 Door Nicky over Medicine Wheel Teacings
Medicine Wheel Teacings

Deze teachings zal ik steeds in mijn hart meedragen. Met diepe dank aan Eva en Michael om dit te organiseren en hun prachtig centrum hiervoor ter beschikking te stellen. Ook diepe dank aan Blue Star voor het delen van zoveel eeuwenoude kennis en wijsheid die mijn inziens nooit verloren mag gaan. Blue Star is een prachtige, krachtige Teacher die je beroert, ontroert en die je verbindt met wie je écht bent. Haar prachtige verhalen, haar humor, haar praktische tips van hoe je met je eigen medicijnwiel aan de slag kan gaan om je dagelijks leven meer Spirit te geven, samen met de hartsverbinding die we tussen haar en elkaar mochten voelen en ervaren, maken deze Teachings tot een must-do ! Een mooier geschenk kan je jezelf niet geven ! Oprechte dank hiervoor <3

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief