Alle Reviews

2018-03-20 12:36:40 Door Inge rewers over 4 wolven ritueel
4 wolven ritueel

We zijn bijna een week na het Wolven ritueel. Wat een geweldige ervaring, heftig en diepgaand. Een aanraader voor elkeen die aan zichzelf wil werken. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar. Dank je om dit te organiseren.

2018-03-20 11:22:21 Door Noah Dohmen over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime Healing Concert

Ik wil jullie ontzettend bedanken voor de geweldige dreamtime afgelopen zaterdag! Wat een mooie, waardevolle en inspirerende ervaring. Het heeft een poort open gezet bij mij waar ik erg dankbaar voor ben.

2018-03-14 17:26:19 Door Annette over Master your emotions
Master your emotions

A subtle yet very powerful tool of connection, to oneself and to our co-beings in the Multiverse, and transformation, through the heart and a true sense of fraternity. There's one sentence that will stay with me forever : "It's not important who you were. It's important who you become." Thank you, Bulgan. My love and gratitude goes to you, my beautiful inspiring teacher.

2018-03-13 11:47:06 Door Dick over 4 wolven ritueel
4 wolven ritueel

Wat een krachtige ceremonie. Geeft stof en energie tot nadenken over het hele zijn en handvatten om hier mee om te gaan. De rood-bruine wolf (Elrik) sprak mij het meeste aan. Ik heb genoten, en heb een paar dagen nodig gehad om weer te landen. Nu zit ik vol energie om vooruit te durven gaan.

2018-03-09 19:03:40 Door Sabine over Leren Mediteren
Leren Mediteren

Van onrust naar totale, heerlijke, allesoverheersende rust. Nooit gedacht dat het mij zou lukken, én dat ik er zo van zou kunnen genieten. Maar de eerste les was ik al volledig om! Prachtige locatie, geweldige begeleiding, toffe groep!

2018-03-09 19:03:07 Door Erika Duchateau over leren mediteren
leren mediteren

Bedankt Michael voor de inspirerende avonden, zeer rustgevend, ik heb er van genoten! Ik kijk uit naar het vervolg van de reeks!

2018-03-06 11:47:27 Door Sofie Biesmans over Leren mediteren 1
Leren mediteren 1

Michael neemt je op een ongedwongen en toegankelijke manier mee in de wereld van het mediteren. Hij creëert iedere avond een fijne en ontspannen sfeer waardoor je snel tot rust komt. Hij brengt kennis over hoe je bewust kan omgaan met je gedachten en hoe je dit kan toepassen in je dagelijks leven. Ik kijk uit naar de vervolgcursus!

2018-03-06 11:46:39 Door Lydia Vanderstraeten over Leren mediteren
Leren mediteren

Wat een leuke, verrijkende ervaring. De regelmatige toepassing van de diverse meditatie methoden geven me nieuwe, waardevolle inzichten over mezelf. Ik bemerk steeds meer harmonie en een toename van innerlijke rust in mijn dagdagelijkse leven. De begeleiding van Michael is bezield, inspirerend en voorzien van een vleugje humor waardoor het ijs in de groep snel gebroken was en ik me in vertrouwen kon overgeven aan de bijzondere ervaringen. Ook voor vragen achteraf werd er ruimschoots tijd gemaakt. Ik heb ontzettend genoten van dit traject en kan het iedereen, die wel wat meer balans kan gebruiken in zijn of haar leven, van harte aanbevelen. Ik kijk alvast reikhalzend uit naar het vervolg.

2018-02-23 09:52:28 Door Ilka Souvereijns over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime Healing Concert

Eerst en vooral heel erg bedankt voor de fantastische cadeau gisteren. Het dreamtime concert was geweldig !! Dit ga ik zeker vaker komen doen er zijn verschillende dingen los gekomen waar ik al lang last van had. Dank jullie allemaal!!! Sinds de weekends bij Zennergi ben ik enorm vooruit gegaan en enorm verbeterd van burn-out en depressie! Wauw..

2018-02-21 11:48:51 Door Emiel over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime Healing Concert

Fijne mensen en begeleiding, mooie ceremonie op een prachtige plek! Echt een aanrader. Nogmaals bedankt.