Alle Reviews

2017-11-21 14:21:00 Door Liesbet Brepoels over Cranio Sacraal Therapie
Cranio Sacraal Therapie

Carine is een lieve en rustige vrouw. Je voelt je bij haar dadelijk op je gemak. De behandeling geeft je op het moment zelf en ook nadoen een heel ontspannen gevoel. Niet alleen op fysiek maar ook op mentaal vlak zijn er verschuivingen geweest na de behandeling. Voor mij was het een zeer positieve ervaring, zeker een aanrader dus..

2017-11-21 10:43:57 Door Liliane Neven over Yoga en meditatie
Yoga en meditatie

Kom binnen in zijn prachtige studio en je voelt de positieve energie die er heerst . Na vele yoga vormen geprobeerd te hebben ,is kundalini yoga de meest complete yoga voor mij namelijk lichamelijke uitdagingen met een mentaal kantje eraan geknoopt. Meditatie heb ik ook al een aantal keer gevolgd ik kan alleen maar zeggen van het 1 komt het ander . Thanks voor al de mooie ervaringen die ik al heb gehad en zeker nog zal krijgen

2017-11-13 20:02:17 Door Gertie Scholberg over Cranio Sacraal Therapie
Cranio Sacraal Therapie

Mijn eerste ervaring met Cranio Sacraal Therapie was super.Karine voelde meteen heel warm,vertrouwd en veilig.De ruimte in Zennergi maakte het warme bad compleet. Ik was op zoek naar het herstellen van de balans in mezelf.Ik kreeg er geen grip op.Toen ik de aankondiging las van de Cranio Sacraal Therapie,voelde ik,Yes,en het bleek achteraf helemaal een Yes te zijn.De beschrijving van zowel therapeute als therapie klopte helemaal voor mijn gevoel. Karine heeft de gave om je te laten afdalen in jezelf.Je glijdt als het ware in jezelf,je kijkt er rond,zo lang en zover als je zelf wilt.Het voelt veilig en heel natuurlijk. Het was een hele mooie en zachte ervaring.Even thuiskomen inderdaad bij jezelf.Het geeft me vertrouwen in mezelf,het universum en mijn toekomst. Ik vind het ongelooflijk hoe Karine dit mogelijk maakt,als therapeute. Cranio Sacraal Therapie vind ik een hele mooie,complete therapie,die ook nog eens heel geschikt is als je hooggevoelig bent.Het is zuiver en puur. Dank je wel Karine en Zennergi.

2017-11-13 20:01:33 Door Sylvia over Organ Massage
Organ Massage

Ahamkara is generous in sharing his knowledge. He has a calm en unperturbed way of explaining. His English easy to follow. The massage of the internal organs is a gift in itself. You feel relaxed, the functioning of the whole body seems to improve, and I find it a pity that I do not find the time to do this every day of the week. Never knew that by massaging the organs pains in the rest of the body are disappearing too, like the stiff neck of my brother. Everything is so connected that even chronic pains could diminish or even disappear. And not to forget that all this takes place in the beautiful and inviting place that the kind, talented and warm hosts Eva and Michael created.

2017-11-13 10:54:30 Door Nadine over Cranio Sacraal Therapie
Cranio Sacraal Therapie

Mijn ervaring met deze behandeling is dat ze erg ontspannend werkt. Het is een erg zachte behandeling die bij mij erg veel rust bracht. Het contact met Karin was erg aangenaam, haar intuïtieve manier van werken is bijna magisch te noemen. Ik kan deze Cranio Sacraal therapie aan iedereen aanraden.

2017-11-03 10:44:12 Door Rina Stalmans over Kundalini Yoga
Kundalini Yoga

Na iedere les kundalini yoga voel ik een diepe rust, tevredenheid en dankbaarheid. Kundalini yoga ondersteunt mij in mijn groei naar zelfbewustzijn, zelfacceptatie. Het bevordert mijn fysiek, mentaal - emotioneel en spiritueel welzijn. Warme groet, Rina.

2017-10-26 14:20:48 Door Michael Lecok over Kundalini Yoga
Kundalini Yoga

Ik ervaar na de yoga altijd een enorme rust en ontspanning zowel fysiek als mentaal. Echt een aanrader!

2017-10-26 13:42:52 Door Jos Ricour over Kundalini Yoga
Kundalini Yoga

Na gedurende een 40-tal jaren verscheidene spirituele watertjes doorzwommen te hebben met/zonder eega , dacht ik eraan om eens de Yoga-toer op te gaan. Ik had er ,zoals gewoonlijk bij een nieuwe uitdaging, veel over gelezen. Een goede vriendin van mij bracht mij in kontakt met Zennergi te Bilzen. Vanaf het betreden van het pand op de Brugstraat voelde ik een positieve,rustgevende energie over mij heen komen. Dit gevoel werd alleen maar bevestigd door de kennismaking/ de yogales van Michael. Ik had mij verwacht aan ‘ een soort turnles aangevuld met wat ademtechnieken. Maar... het werd veel meer dan dat. Ik heb nu 8 lessen afgewerkt ( 1/week ) en voel me als ‘ na vele omzwermingen eindelijk thuisgekomen’ . De combinatie van fysieke oefeningen ondersteund door ademhalingstechnieken, mantra’s, gefocust en verbonden zijn, de gongklanken en muziek tijdens de afsluiting en de goed onderbouwde uitleg van Michael, doen je fysiek en geestelijk voldaan voelen. En het zindert, lang na het beëindigen van de les, serieus na. Wat ik ook zeer belangrijk vind, is dat je in je waarde wordt gelaten. Iedereen volgt de les naar best vermogen en je wordt niet ‘bemeesterd’ . Nog opvallend is dat je na de les bij een kop warme thee, water,fruit en koekjes nog uitvoerig kunt napraten met Michael en de anderen en dit in een relaxte sfeer. Ik vind het soms spijtig dat ik moet vertrekken uit die speciale energie die er hangt. Zoals ik reeds aanhaalde in het begin, heb ik reeds vele watertjes doorzwommen maar dit is tot nu toe het mooiste wat me in mijn zoektocht naar mezelf is overkomen. Dra vertrek ik, alleen, als Compostellafietser, naar Nieuw-Zeeland om er gedurende 3 maanden met de fiets het land te doorkruisen. Wat ik geleerd heb bij Zennergi, zal ik ik zeker gebruiken tijdens de tocht... Na de reis ga ik zeker terug naar Zennergi. Dit is de evidentie zelve. Sat nam

2017-10-26 13:41:30 Door Katrien Claes over Kundalini yoga
Kundalini yoga

Yoga in een prachtige omgeving met een persoonlijke aanpak. Als beginner heb ik geen moeilijkheden ondervonden om deel te nemen aan sessies waar ook gevorderden aanwezig waren. Het heerlijke gevoel van totale ontspanning doet je vanzelf uitkijken naar de volgende les!

2017-10-24 11:29:21 Door Katja Jorissen over Kundalini Yoga
Kundalini Yoga

Helemaal zen na een uurtje yoga in een prachtig historisch pand in hartje Bilzen. Een echte aanrader, ook voor wie zijn eerste stappen in de yoga-wereld wil zetten.