Alle Reviews

2019-03-02 14:52:01 Door Mieke over Leren mediteren
Leren mediteren

Ik hoopte te leren om mijn gedachten te kunnen stopzetten en dat is na les 2 al voor het eerst gelukt. Doordat we elke les een nieuw soort meditatie ontdekten, zijn de lessen omgevlogen. Michael doet dat ook fantastisch! Zeker een aanrader!

2019-03-02 14:50:01 Door Carine over Leren Mediteren 1
Leren Mediteren 1

In 4 sessies mogen proeven van ontspanning door medidatie. Aangename groep van deelnemers en positieve, warme lesgever Michael! Voor iedereen een aanrader om even tot je zelf te leren komen! Bedankt!

2019-03-01 08:17:01 Door Renilde over leven zonder angst
leven zonder angst

Verdiepende ervaring om angsten te 'facen' en te transformeren, dank je wel !

2019-03-01 08:16:26 Door Renilde over healing man-vrouw
healing man-vrouw

mooi weekend met verhelderende inzichten en tools om evenwicht in relatie en relatie met mezelf te balanceren, dank je wel !!

2018-12-27 12:17:53 Door Ludo over Midwinter lichtritueel
Midwinter lichtritueel

Sjamaan Bluestar heeft het talent om een zero-point voor volledige transformatie aan te reiken. Het ritueel was zo geminimaliseerd tot de eenvoud: de kracht van de uitwerking was des te groter. Grootste inzicht dat ik zelf heb mogen meekrijgen is dat je zelf een keuze maakt om het verleden te danken en alles te accepteren. Voorbij goed of fout en volledig completen van je geschiedenis. In mijn persoonlijke ervaring is de dag na het ritueel een zwaar loslaat proces in gang gezet: dankzij de teachings houd me dit op de been en ben ik gemotiveerd om als een Pfenix te herreizen uit de moeilijke situatie nu. Dank voor het Zennegi team!

2018-12-19 12:43:53 Door Inge Rewers over Siberisch Sjamanistische Healing
Siberisch Sjamanistische Healing

Lieve Michaël en Eva, Dank je voor de fijne plaats die jullie geven waar persoonlijke groei mogelijk is. Nu alles nog wat laten bezinken en verwerken. Het was een geweldige ervaring om te kunnen deelnemen aan de 14 daagse opleiding "Siberisch Sjamanistische healing" met Ahamkara. Voor mij een stukje thuiskomen om op deze manier persoonlijk te groeien en helen. En je kan het gemakkelijk toepassen in je dagelijks leven en daarbij ook andere personen helpen in hun persoonlijke groei. Ik hoop me nog verder te kunnen verdiepen in het Siberisch Sjamanisme bij Ahamkara.

2018-12-17 10:00:44 Door Ludo over Shamanic Trance Dance
Shamanic Trance Dance

Dear respected Bulgan, wise grandmother, Thank you for the water dance yesterday! It nouriched my soul, to expierience expansion and connection with every single person is a great wonder! The world can dance! We showed it is already available. All my cells are now connected to all water on earth, all humans and animals. Feeling I cannot put into words: I will transfor my own actions and passing further the love to others. Thank you!

2018-11-27 09:37:31 Door Ludo over Masterclass Meditatie
Masterclass Meditatie

Dankbaar voor de begeleiding van het proces van loslaten door Michael. Door samen in een krachtig veld te verblijven kun je samen aan persoonlijke issues werken. Iets wat ik door deze workshop heb kunnen loslaten is mijn verantwoordelijkheidsgevoel voor anderen. Ik heb leren inzien dat ik alleen wezenlijk voor mezelf kan kiezen in mijn eigen integriteit. Door een dag in stilte te verblijven met diverse mooie oefeningen (muntolie, ritueel, meditatie) is het geheel in mij geïntegreerd. Het was heel toegankelijk. Adequate uitleg & duidelijk kader door Michael en voldoende ruimte om aan je eigen proces te kunnen werken. Mooi dat je er gelijkgestemden ontmoet en ervaringen uitwisselt. Een prachtig centrum. Gratie dat er plekken zijn waarbij je tot nieuwe inzichten kan komen.

2018-11-27 09:35:58 Door Ludo over Totem & krachtdierrituelen: 3 arenden
Totem & krachtdierrituelen: 3 arenden

Dankzij dit ritueel ben ik beter in mijn eigen kracht komen staan. Door de verbinding tussen het dierlijke & de spirit kan ik accurater handelen vanuit mijn hart. Een ervaring die ik na dit event heb opgedaan was dat ik in een moeilijke situatie heel rustig kon blijven. Interne rust en kracht ervaarde en vanuit liefde kan opereren. Ik ben ontzettend dankbaar dat Ahamkara deze teaching gedeeld heeft. Het heeft diepe impact op mijn leven en ik ervaar de positieve herinnering. Vervolgens verwonder ik me bij iedere roofvogel die ik tegenkom en herinner de grote kracht die tot ons vloeit als we durven te kiezen voor kracht, liefde en onszelf in relatie tot anderen. Moge je ook het beste in jou laten ontwaken!

2018-11-21 09:37:37 Door Knuts Marijke over Leren Mediteren 1
Leren Mediteren 1

Super workshop! Ik heb genoten van de lessenreeks 'leren mediteren 1' Je wordt je bewust van je lichaam en geest en er worden bruikbare tools aangereikt om om te gaan met de dagelijkse hectiek. Het werkt 😊 Ik kijk met veel enthousiasme uit naar het vervolg!

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief