Alle Reviews

2018-05-17 09:55:16 Door Carmen Vandorpe over Trauma healer
Trauma healer

Dit was een buitengewone ervaring, een afwisseling van leren en ervaren. Ik kan voelen dat er binnen in mij iets veranderd is. Nu wil ik graag integreren wat ik tijdens deze dagen van Chief Dancing Thunder mocht leren en dan kom ik zeker weer terug.

2018-05-17 09:54:34 Door Henriëtte over Trauma Healer
Trauma Healer

Ik heb genoten die 3 dagen bij jullie. Wat een heerlijk ‘thuiskomen’. Warm en liefdevol. Ik heb direct het geleerde toegepast in mijn praktijk. Het ging nog niet helemaal van harte, maar ondanks dat al wel mooie resultaten en ervaringen bij mijn klanten. Oefening baart kunst J

2018-05-17 09:53:46 Door iSjtar over Traumahealing
Traumahealing

Dankbaar voor een krachtig programma, goed georganiseerd, op een prachtige lokatie. Genieten van de wijsheid van Chief

2018-05-16 13:06:34 Door Annette Pedde over Trauma Healer
Trauma Healer

He came, taught his teachings... and then everything changed.

2018-05-14 12:01:04 Door MRJ Ruben over Trauma Healer
Trauma Healer

Voor mij waren deze dagen een onderdompeling in oude kennis die Chief Dancing Thunder met ons wilde delen. 3 dagen lang kennis mogen ontvangen over trauma healing. Was een wijsheid, wat een kennis. Ik voel mij erg dankbaar dat ik hierbij aanwezig kon zijn. Voor therapeuten die al werken met diepgaande trauma’s is dit zeker een aanvullen of beter gezegd een must. Het verschil tussen therapie en healing! Iris Ruben

2018-05-14 11:58:31 Door Tom over Oneness Awakening Course: Deeksha inwijding
Oneness Awakening Course: Deeksha inwijding

Dankzij de cursus heb ik veel inzichten gekregen op vlak van de belangrijkste relaties in mijn leven, waarmee ik nu verder aan de slag kan. Het hoogtepunt van de cursus was het zelf mogen geven van Deeksha's en dat voelde voor mij persoonlijk enorm goed en vertrouwd aan. Ik ben blij dat ik de cursus gevolgd heb, ik heb er enorm van genoten en het heeft mij veel bijgeleerd. Bedankt Michael en Elisabeth!

2018-04-23 18:23:11 Door Marc over Leren Mediteren
Leren Mediteren

Dit lessenpakket smaakt naar meer. Vroeger dacht ik dat mediteren gewoon ergens zitten was en tot rust komen. Maar het is zoveel meer dan dat. En dat wordt je op een aangename manier aangeleerd in een al even aangename omgeving met gelijkgestemde zielen. Ik heb nu al na het eerste lessenpakket "leren mediteren" enorm veel mooie ervaringen mogen beleven. Waarvoor oprechte dank. Daarom zal het tweede gedeelte van "Focus vasthouden" zeker me nog diepere en intensere meditaties laten ervaren. Ik sta er volledig voor open. Als afsluiter nog één tip. Mijn vrouw vroeg me : "Wanneer heb je les?" Ik antwoorde: "Iedere dag" :) . En zo is het, eenmaal je aan de slag kunt met de technieken wil je niet meer zonder . Kortom ik ben een zeer tevreden mens.

2018-04-17 10:52:49 Door EekeSjoukje Crystal White Owl over Trauma Healing
Trauma Healing

Deze prachtige 3-daagse van Chief Dancing Thunder is diepgaand en effectief: een parel voor jezelf en de wereld. Je wordt ondergedompeld in oer-oude kennis en wijsheid die zeer krachtig maar ook met Eenvoud doorwerkt op oude pijn en vastzittende patronen.

2018-04-10 11:14:58 Door Sabine over Leren Mediteren 2
Leren Mediteren 2

Indrukwekkend!

2018-04-09 12:47:41 Door Katrien over Leren mediteren 2
Leren mediteren 2

Wat kan ik schrijven over deze cursus? Een boek denk ik... Het is als een reis in jezelf, je ervaart en ontdekt zoveel nieuwe dingen. Het mediteren in groep is ook een hele fijne en vooral krachtige ervaring. Je krijgt een hoop tools mee naar huis om er zelf mee aan de slag te gaan. Er is ook voldoende ruimte om eigen ervaringen te bespreken. Michael geeft ook heel veel uitleg. Dit, samen met een heel toffe groep, veel thee, nootjes en natuurlijk de lokatie zelf... zorgen ervoor dat deze 8 weken onvergetelijk zijn. Een echte aanrader!