Wolven ritueel

De traditie van het Siberisch Sjamanisme kent vele rituelen voor persoonlijke ontwikkeling. Het “Ritueel van de 4 wolven” is gericht op het genereren van een krachtige creatieve energie en een sterk energetisch beschermend veld. Je leert elke wolf in te zetten voor bepaalde creatie doelen.

Ritueel van de 4 wolven:
Het doel van dit ritueel is om een sterk energetische bescherming op te bouwen maar ook om creatieve energie te genereren. Hierbij verbinden we ons met de spirit van 4 wolven:

White Wolf: De witte wolf brengt je naar “Ulgen”, de Siberische god van de toekomst. Ulgen onderwijst je hoe je nieuwe dingen creëert, hoe je in vertrouwen loslaat en hoe je één wordt met datgene wat je voor de toekomst verlangt. Verder brengt hij ook meer bewustzijn naar hoe je je voorbereidt op die gewenste toekomst.

Grijze Wolf: De grijze wolf leidt je naar “Umai”, de beschermer van de aarde. Ze beschermt alles dat verbonden is met de aarde. Bijvoorbeeld: familie, dieren, huis, werk en jezelf.

Rood-Bruine Wolf: De rood bruine wolf brengt je naar de god “Erlik”, de hoeder van het verleden en transformatie. In de “wereld van het verleden” kan je gedachten, gevoelens en ziektes die je niet meer bij je wilt dragen loslaten. Erlik helpt je ook om te ontwaken en terug in contact te komen met oude kennis en verloren energieën.

Zwarte Wolf: De zwarte wolf brengt je naar god “Tengri”. Tengri opent de weg naar spirituele krachten en vermogens.

Ahamakara: Sjamaan van de Altai
De thuishaven van Ahamakara is de Altai in Siberië waar hij door Sjamaan Arzjana werd ingewijd in de traditie. Op deze plek heeft hij een Sjamanistische Centrum “Zhivo” genaamd. Gedurende enkele maanden is hij zelf aanwezig, maar grotendeels reist hij de wereld rond om de bijzondere teachings en methodes van zijn volk te verspreiden.

Praktisch

Prijs: EUR 55
Nieuwe datum: 3 maart 

Betaling
: cash,  ter plaatse
Niveau: 
Beginners & Gevorderden
Voorzieningen: 
Kleedkamer, Vloerverwarming, Gratis Lounge & Tea Corner
Benodigdheden: 
gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Inloop
: 15 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Tip:
 indien mogelijk geen maaltijd nemen tot 1 uur voor de sessie voor optimaal effect
Contact[email protected]
Parking
: zie Contactpagina

Wolven ritueel

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
3 maart 2018 19:30 21:45 Ahamkara Bilzen, Brugstraat 30