“Trauma healing” met Chief Dancing Thunder (3 dagen)

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die als therapeut, genezer of professional in aanraking komt met cliënten die blijven vastzitten in hun trauma. Tijdens deze intensieve 3 daagse opleiding leer je van Chief Dancing Thunder de oude traditionele wijze waarop trauma’s getransformeerd worden binnen de indiaanse traditie van zijn stam.

Opperhoofd Dancing Thunder
Chief Dancing Thunder is een medicijnman, indigenous teacher en spiritueel leider. Als stamhoofd van de Susquehannock tribe is Dancing Thunder verbonden met de indianen van Noord Amerika. Al meer dan 35 jaar reist hij de hele wereld over om genezers, therapeuten en andere spirituele zoekers te trainen.

Als Sjamaan werkt hij vanuit verschillende bronnen waaronder de voorouderlijn en de spirituele familie. “Als je weet wie je gidsen zijn kun je meesterschap verwerven” zegt hij.

Professionele opleiding voor Healers & Therapeuten
Gedurende zijn leven als sjamaan en traditioneel healer heeft Dancing Thunder bijzondere geneeswijzen geleerd en toegepast. Tijdens deze workshop geeft hij de kennis over het genezen van zware trauma’s door aan iedereen die andere mensen helpt om hun trauma op te lossen.

Hij leert je onder andere hoe je kunt reizen naar de kern van andermans trauma’s. Vanuit een staat van compassie leer je vervolgens universele healingen te doen. Deze workshop geeft je niet alleen een nieuwe visie over wat trauma’s zijn volgens de traditie van Dancing Thunder, je krijgt ook de tools mee om het transformatieproces in te zetten vanuit verschillende bewustzijnsniveau’s: geestelijke oplettendheid, perceptie, dromen, visioenen, sjamanistische reizen, healen vanuit aarde & kosmische energie.

Voor je ontwikkeling als healer/therapeut is deze opleiding een absolute meerwaarde. De focus van deze 3 daagse is dan ook hoe je iemand anders kan helpen in de transformatie van een trauma.

Belangrijk is dat je in goede gezondheid deze intensieve 3 daagse begint. Chief Dancing Thunder benadrukt het belang van de nodige rust ervoor en erna in te plannen voor optimale integratie.

Praktisch

Start: 7-9 Juli (Verder begeleidt Chief Dancing Thunder ook 6 van de 12 dagen van de “Opleiding Healer“). Trauma Healing Workshop is volzet ondertussen. Indien interesse gelieve in te schrijven voor de reservelijst via [email protected] Van zodra een plek vrij komt, wordt u gecontacteerd.
Start: 10u tot 19u. Eindtijd kan variëren (vroeger of later).
Prijs
: EUR 333 (lunch incl)
Betaling: Cash
Inschrijven: rechtsboven via “Inschrijven”. Indien u niet de automatische boekingsbevestiging ontvangt op uw e-mailadres, graag een seintje via [email protected] Indien belet, graag tijdige afmelding zodat een andere deelnemer de vrijgekomen plek kan innemen.
Taal: de opleiding is in het Engels
Voor wie: iedereen die met healing, zorgverlening of therapie bezig is op professioneel vlak.
Belangrijk: Roken en genezen zijn tegenstrijdig met elkaar. Om deze reden is deze opleiding opengesteld voor niet-rokers. 3 dagen aanwezigheid is noodzakelijk om opleiding in deze healingsmethode te vervolledigen.
Voorzieningen: kleedkamer, vloerverwarming, Gratis Lounge & Tea Corner
Benodigdheden: gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Inloop: vanaf 15 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Tip: indien mogelijk geen maaltijd nemen tot 1 uur voor de sessie voor optimaal effect
Contact: [email protected]
Parking: zie Contactpagina (C.C. De Kimpel)

Voeg uw beoordeling toe
“Trauma healing” met Chief Dancing Thunder (3 dagen)
Gemiddelde beoordeling: 5

2017-05-19 11:43:19 Door Monique over Trauma Healing
Traumahealing

Is echt de moeite waard.ongelooflijk hoe chief dancing thunder zoveel informatie kon geven in de 3 daagse trauma healing,En de prachtige energie die heel de groep mocht ervaren.lieve groet Monique

2017-05-19 16:10:49 Door Frank over Trauma Healing
Traumahealing

Drie intensieve dagen die eigenlijk iedereen die met trauma's werkt zou moeten volgen. Veel informatie en technieken gekregen van Chief Dancing Thunder. Meteen ingezet in de eigen praktijk. Dank voor de gastvrije ontvangst door Chief Dancing Thunder, Eva & Michael.

2017-05-19 17:26:49 Door Marjan Krukroest over Trauma Healing
Trauma Healing

Prachtige zeer effectieve Teaching mbt heling van Trauma. Het sijpelt nog steeds door. De manier van genezen en het oergevoel wat in mij wakkergeschud wordt vraagt om vervolg. Ik ben alleen nog niet zover. De cursus is zeer prettig en de manier van overbrengen en je meenemen daar waar de genezing plaats vind spreekt mij enorm aan. Ook de "nuchtere" benadering past mooi. Niets zweverigs aan. Daar houd ik van. Het eten en de sfeer er om heen was TOP! Het cederhouten beertje zit in mij tabacco-tie doos en spreekt zo af en toe.

2017-05-19 18:19:28 Door Manon over Trauma Healing
Traumahealing

Geweldige dagen die nog steeds voelbaar zijn!Mooie dagen waar healing centraal staat niet alleen voor de ander maar ook voor je eigen spirit.Het ontvangst en eten is geweldig ook namens hun inzet..Je voelt je thuis en dat is ook de bedoeling.Ik heb mijn weg gevonden en ga vast en zeker nog vaker deelnemen..Warme groet Manon ❤

2017-05-19 23:28:09 Door Veronique over Trauma Healing
Geweldig!

Wat een geweldige workshop. Naarmate de dagen vorderde, stopte mijn denken volledig en werd ik helemaal stil van binnen en vanuit deze natuurlijke staat van zijn behandelen is prachtig. Absoluut een aanrader. Veronique Dudek

2017-05-20 08:12:27 Door Natasja over Trauma Healing
Trauma Healing

De drum,... gewoon alles,... het klopt gewoon. Dat er bij sommige trillingen, uw lichaam zo kan reageren! Zaaalig. Heb het al iedereen aangeraden. Tot de volgende. Liefs Natasja

2017-05-20 11:34:53 Door Petra Veltman over Trauma Healing
Trauma Healing

Deze training heb ik als erg waardevol ervaren. Zoals Chief Dancing Thunder zegt, je hoeft het enkel maar te herinneren, alles is al aanwezig. En dit was zo'n moment. Mooie tools om mee te werken binnen mijn praktijk. Nieuwe perspectieven gekregen. De gastvrijheid van Eva en Michael, de prachtige ruimte en het heerlijke eten hebben bijgedragen aan een prachtig weekend.

2017-05-20 18:45:06 Door Maria Quesada over Trauma Healing
Traumahealing weekend

3 mooie, intensieve dagen met prachtige helende rituelen. Veel wijsheid wordt gedeeld. Top locatie en uitmuntend verzorgd. Behoorlijke verwennerij!

2017-05-22 13:45:03 Door Nicky over Trauma Healing
Traumahealing

Wat een prachtig weekend, ... De wijsheid die gedeeld werd door Chief Dancing Thunder deed me al vanaf dag 1 hunkeren naar meer : Meer kennis, meer wijsheid, meer rituelen. ... Iedereen wordt hartelijk onthaald in een prachtig kader. Meteen ingeschreven voor een volledige healersopleiding. Nogmaals een dikke dank-je-wel aan Chief Dancing Thunder voor de gedeelde wijsheid en aan Eva en Michael en alle medewerkers voor de top-begeleiding die maakten dat we dit weekend voor altijd in ons meedragen !

2017-06-02 14:24:00 Door M. Muller over Trauma Healing
Trauma genezing

Fantastisch materiaal dat wordt aangereikt. Eenvoudig en zo effectief. Heeft geleid tot wonderbaarlijke gebeurtenissen in de periode na de opleiding. Hartelijk ontvangst, heerlijk gegeten, goed gezelschap. Dank!!

“Trauma healing” met Chief Dancing Thunder (3 dagen)
5 out of 5 based on 10 user ratings.

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
7 juli 2017 10:00 19:00 Dancing Thunder Brugstraat 30, Bilzen
8 juli 2017 10:00 19:00 Dancing Thunder Brugstraat 30, Bilzen
9 juli 2017 10:00 19:00 Dancing Thunder Brugstraat 30, Bilzen