Teachings of The Red Earth (4 weekenden)

Tijdens “Teachings of the Red Earth” verbindt Sjamaan Blue Star je met de oude kennis van de Aborginals. Blue Star is Sjamaan, medium en Clanmother van de Susquehannock tribe. Ze reist reeds jarenlang doorheen Australië om ceremonies te doen met een bijzondere medicijnman* in de Outback. Nu is de tijd gekomen om mensen in Europa te verbinden met de wijsheid van de rode aarde via rituelen en story telling. Door de Pan American Native Indian Association (Panamia) werd Blue Star als minister benoemd om helende ceremonieën te voltrekken.

Video: Korte kennismaking met Sjamaan Blue Star en “Teachings of the red earth”

Blue Star: Clanmother van de Panamia, medium en Sjamaan 
“Blue Star” is een Sjamaan, Healer, Medium, verhalenvertelster en bijzondere leraar van Aboriginal én Noord Amerikaans-Indiaanse spiritualiteit. De traditionele naam voor een Sjamaan is ” person of knowledge”, een persoon die kennis overdraagt.

Na haar jarenlange reizen doorheen Australië werd ze geadopteerd door de Aborginals nadat ze eerder ook al in de Indiaanse Susquehannock stam door Chief Piercing Eyes Penns werd opgenomen in 1995, de oprichter van de pan American Indian association (Panamia) Florida. Ook werd ze geadopteerd door de Cherokee door grootmoeder Dreamcatcher FL en door grootvader Sky van de Shoshonee (Idaho). Daarna reisde ze nog 18 jaar samen met zijn opvolger Chief Dancing Thunder. Ze behaalde haar Master in Muziek, is uitvindster van “Piano Dream Time Muziek”, studeerde psychologie, Droom Therapie, Gestalt Therapie en maakt deel uit van transpersoonlijke healers in Nederland. Verder is ze ook benoemd als “International Clan Mother of the Pan American Indian Association” en kreeg toestemming om als minister van de Native Indian Church ceremonies te voltrekken.

Blue Star geeft les over heel de wereld om de bijzondere teachings en rituelen die haar zijn meegedeeld te verspreiden en healing te brengen. Hieronder alvast een voorsmaakje van haar jarenlange reizen met een medicijnman uit de Outback.

     

     

Inspiratie van een Medicijnman uit de Outback
De aboriginals leven in wat ze de “Dreamtime” noemen. In deze staat van zijn ervaar je verbinding met alles dat is. Teachings of the Red Earth is geïnspireerd op jarenlange samenwerking tussen Blue Star en een medicijnman* die de keeper is van de creation stories van zijn land en laat je zien hoe je deze verbinding kan “dromen”.    

*Vanwege Tribal respect vernoemen we geen namen.

Programma Teachings of the Red Earth: 4 weekenden
In een notendop een aantal thema’s van de “Teachings of the Red Earth” waarmee je in aanraking kan komen:
wandelingen door de eeuwige poorten naar de Dreamtime, kennis van voorouders, in contact treden met de voorouder boom, verbinding maken met droomtijd dieren, reizen door droomtijd symbolen, wijsheid van sterren volkeren, verbinding maken via rituelen, het “lezen” van aboriginal schilderijen, het ontvangen van de energie van de droomtijd, verhalen vanuit de Dreamtime, kennismaking met de Ngangkari – de traditionele genezers van centraal Australie, het openen van de waarneming op multi-dimensionele lagen en haar verbindingen begrijpen, relatie verbindingen tussen stammen, skin names, historie van de aboriginals, initiaties voor vrouwen en mannen, songlines, verbinding met de aarde, facepaint, tracking, openen van perceptie, reizen van gewaarzijn in de dreamtime, lezen van informatie in heilige stenen,… en zoveel meer…

Video: Aboriginal Dot Paintings & Creation from the Dreamtime

Andere Opleidingen & Workshops Blue Star:

Praktisch
Prijs: EUR 1100; Min: 12 deelnemers – Max 25
Datum: 24-25 Maart; 21-22 April; 19-20 Mei & 16-17 Juni 
Start: 10u – 17u
Taal: Nederlands & Engels
Inschrijven: rechtsboven via “inschrijven”. Indien u niet de automatische boekingsbevestiging ontvangt op uw emailadres, graag een seintje via [email protected] Na het overmaken van het voorschot is uw inschrijving definitief.
Betaling: Voorschot via overschrijving. Voorschot niet restitueerbaar na annulatie.
Niveau: beginner & gevorderd
Faciliteiten: kleedkamer, vloerverwarming, Lounge & Tea corner
Extra: gemakkelijke kledij (dekens, matjes en kussens aanwezig)
Start: 30 min voor aanvang welkom via hoofdingang (straatzijde)
Contact: [email protected]
Parking: Zie contactpagina (CC De kimpel)

Teachings of The Red Earth (4 weekenden)

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
24 maart 2018 10:00 17:00 Blue Star Brugstraat 30, Bilzen
25 maart 2018 10:00 17:00 Blue Star Brugstraat 30, Bilzen
21 april 2018 10:00 17:00 Blue Star Brugstraat 30, Bilzen
22 april 2018 10:00 17:00 Blue Star Brugstraat 30, Bilzen
19 mei 2018 10:00 17:00 Blue Star Brugstraat 30, Bilzen
20 mei 2018 10:00 17:00 Blue Star Brugstraat 30, Bilzen
16 juni 2018 10:00 17:00 Blue Star Brugstraat 30, Bilzen
17 juni 2018 10:00 17:00 Blue Star Brugstraat 30, Bilzen

“Jij bent degene die alles mogelijk maakt, je kunt alles krijgen waar je ruimte voor maakt. Jij bent de motor”