Spirit of the Drum

Gedurende 2 dagen reis je samen met Wolf Drum intensief met je drum. Tijdens de “spirit of the drum” opleiding zal je een diep begrip krijgen in hoe je met de drum werken kan en hoe je op volledig bewuste manier ermee kan verbinden.

Drum als de stem van bewustzijn
De drum wordt al meer dan 40.000 jaar als voertuig voor de Spirit gebruikt. Het is de hartslag van het bestaan en de stem van bewustzijn zelf.

De drum is de deur tot oneindig veel realiteiten en is een manier om vanuit de spirit healing in deze fysieke wereld te brengen en de wereld vorm te geven in schoonheid en overvloed.

We zullen werken met voorouders, totems en verschillende oorspronkelijke medicijnen, zodat we het gebruik van de drum kunnen integreren in ons leven.
Ook zullen er teachings zijn over het gebruik van verschillende drums, het effect van verschillende trommelstokken en hoe je de drum kan bespelen.

Aan het eind van deze 2 dagen zal je drum op verschillende manieren ingewijd zijn en totaal wakker zijn. De drum is uitgelijnd op je spirit en zal als bondgenoot bij je zijn op je verdere pad.

Een eigen drum is vereist.

Wie is Wolf Drum?
Wolf Drum is healer en ceremonieleider. Hij is iemand die met veel passie grenzen verlegt en het onmetelijke opzoekt. Zijn passie is trommelen, hij droomt met de wolven, en neemt mensen graag mee op reis om de openingen in het bestaan te zien. Hij geeft healingen, zweethutten, spirituele reizen en trainingen, waarbij alles gevuld is met waanzinnige klanken en een intensiviteit waarbij de grens van het “normale” wordt overschreden en de oorspronkelijkheid – datgene wat alles doet leven en sprankelen – wordt wakker gemaakt.
Hij is ruim 10 jaar intensief bezig met Sjamanisme, is geadopteerd lid van de Susquehannock stam en werkt nauw samen met andere Sjamanen.

Andere Opleidingen & Workshops:

Praktisch

Prijs: EUR 275 (lunch incl); min 12 – max 20
Datum: 9 & 10 juni

Start: 10h-17h
Taal: nederlands
Praktisch: eigen drum is vereist
Inschrijven: rechtsboven via “Inschrijven”. Indien u niet de automatische boekingsbevestiging ontvangt op uw e-mailadres, graag een seintje via [email protected] Na het overmaken van het voorschot is uw inschrijving definitief. Mocht u 3 weken na de inschrijving de betaling nog niet voldaan hebben, wordt uw plaats weer vrijgegeven. 
Betaling: Voorschot via overschrijving. Resterende bedrag in Cash bij aanvang opleiding. Voorschot niet restitueerbaar na annulatie.
Niveau: Beginner & Gevorderd
Faciliteiten: kleedkamer, vloerverwarming, Gratis Lounge & Tea corner
Extra: Gemakkelijke kledij (yogamat, kussen en deken zijn aanwezig)

Start: 30 min. voor aanvang welkom via hoofdingang (straatzijde) 

Contact: [email protected]
Parking: Zie Contactpagina (C.C. De Kimpel)

 

Spirit of the Drum
4.3

2018-06-19 12:09:54 Door Astrid over Spirit of the Drum
Spirit of the Drum

Echt een prachtige workshop en echt een aanrader voor iedereen die met een drum werkt. Geen 'praktische handleiding tot drummen', wel een 2daagse waarin een diepe connectie met je drum tot stand komt. De basis om te gaan werken met de drum. Bedankt Wolf Drum.

2018-06-12 14:07:54 Door Rachelle over Spirit of the Drum
Spirit of the drum

Wolf Drum heeft me in verbinding gebracht met mijn eigen innerlijke Bron en Moeder Aarde. De drum is hierbij mijn poort, die me leid naar een opening tussen innerlijke bron en moeder aarde. Spirit of the drum zegt het zelf al: Door deze opening kom ik in verbinding met de spirit van mijn drum. De hartslag van de trommel wordt één met mijn hartslag. Het eerste wat je hoort als baby. Die heartbeat wat je als baby hoorde, sprak opnieuw via de trommel. Voor native amerikanen staat de trommel bekend als de hartslag van moeder aarde en moeder aarde heb ik samen met mijn totemdieren symbolisch ontmoet tijdens deze workshop. Voorouders hoorde ik zingen en zorgde voor ontroering. Bedankt voor deze verrijking in mijn leven. Listen to the silence, it speaks listen to your heart it knows. Become the creator of your own life, AHO!

2018-06-13 13:25:13 Door Renilde oben. over Spirit of the Drum
Drum 2 daagse

Een echte aanrader voor wie meer met zijn drum wil werken ! Voor mij een opener naar diepere verbinding met de spirits. Dank je wel !!!

Spirit of the Drum
4.3333333333333 out of 5 based on 3 user ratings.

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
Geen beschikbaar op dit moment