Slangen ritueel

Het slangenritueel dat Siberisch Sjamaan Ahamkara begeleidt staat voor healing, flexibiliteit, nieuw begin, overlevingskracht en vitaliteit.

In Siberië wordt de spirit van de slang vereerd bij de sjamanen en priesters als belangrijke totem. Een afbeelding van de slang vind je vaak terug op de ceremoniële klederdracht van een sjamaan of op een object gebruikt bij kamlaniya. Een kamlaniya is een speciaal ritueel dat de sjamaan uitvoert voor healing of voor een spiritueel doel.

De slang helpt je te overleven en stand te houden in moeilijke (emotionele) levensfases. Wanneer je uitgedaagd wordt door depressie, apathie of een gebrek aan levenslust activeert de slang je levensenergie en vitaliteit.

De slang maakt je los van de huidige gehechtheden, onnodige obstakels die je nog meesleurt en de mogelijkheid om de situatie helder te herdenken. Kwaliteiten zoals observatievermogen, terughoudendheid en de kracht om emoties te controleren ontwaken wanneer de slang in je leven komt.

De slang brengt healing en herinnert je aan een nieuw begin bij het afschudden van zijn huid.

Siberisch Sjamaan Ahamkara
De thuishaven van Ahamkara is de Altai in Siberi¨waar hij door Sjamaan Arzjana werd ingewijd in de traditie. Op deze plek heeft hij een Sjamanistische centrum “Zhivo” genaamd. Gedurende enkele maanden is hij zelf aanwezig, maar grotendeels reist hij in Europa rond om mensen kennis te laten maken met zijn teachings en helende rituelen.

Praktisch

Prijs: EUR 55
Inschrijven: Via “inschrijven” of [email protected]
Voor wie: deze workshop is toegankelijk voor iedereen. Voorkennis is niet nodig.
Datum: 4 Mei, 2019 (20u-22u)

Betaling
: cash,  ter plaatse
Niveau: 
Beginners & Gevorderden
Voorzieningen: 
Kleedkamer, Vloerverwarming, Gratis Lounge & Tea Corner
Benodigdheden: 
gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Inloop
: 15 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Tip:
 indien mogelijk geen maaltijd nemen tot 1 uur voor de sessie voor optimaal effect
Contact[email protected]
Parking
: zie Contactpagina

Slangen ritueel

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
4 mei 2019 20:00 22:00 Ahamkara Brugstraat 30, Bilzen, Belgie