Spirit Stones of the mystic (8 lesdagen)

Tijdens 4 weekenden “Spirit Stones of the mystic” helpt Sjamaan Blue Star je met de oude kennis van de kristallen te verbinden. Blue Star is Sjamaan, medium en Clanmother van de Susquehannock tribe. Ze reist over heel de wereld om de teachings en rituelen die haar zijn meegedeeld te verspreiden en healing te brengen. In het sjamanisme werkt men op een bijzondere wijze met de spirit van de stenen en kristallen, voor diverse doeleinden.

Blue Star: Clanmother van de Panamia, medium en Sjamaan 
“Blue Star” is een Sjamaan, Healer, Medium, verhalenvertelster en bijzondere leraar van Aboriginal én Noord Amerikaans-Indiaanse spiritualiteit. De traditionele naam voor een Sjamaan is ” person of knowledge”, een persoon die kennis overdraagt.

Na haar jarenlange reizen doorheen de wereld werd ze geadopteerd door de Aborginals nadat ze eerder ook al in de Indiaanse Susquehannock stam door Chief Piercing Eyes Penns werd opgenomen in 1995, de oprichter van de pan American Indian association (Panamia) Florida. Ook werd ze geadopteerd door de Cherokee door grootmoeder Dreamcatcher FL en door grootvader Sky van de Shoshonee (Idaho). Daarna reisde ze nog 18 jaar samen met zijn opvolger Chief Dancing Thunder. Ze behaalde haar Master in Muziek, is uitvindster van “Piano Dream Time Muziek”, studeerde psychologie, Droom Therapie, Gestalt Therapie en maakt deel uit van transpersoonlijke healers in Nederland. Verder is ze ook benoemd als “International Clan Mother of the Pan American Indian Association” en kreeg toestemming om als minister van de Native Indian Church ceremonies te voltrekken.

Blue Star geeft les over heel de wereld om de bijzondere teachings en rituelen die haar zijn meegedeeld te verspreiden en healing te brengen. Onderdeel van deze bijzondere kennis is het werken met stenen en kristallen.

Inhoud opleiding
Er is een reden waarom mensen zo’n diepe natuurlijke verbinding hebben met stenen, en met name de kristallen. Alle mineralen die zich in stenen verbinden zijn ook in het lichaam van de mens aanwezig.

In rituelen van aboriginal medicijn mannen spelen quartz kristallen een belangrijke rol, waarom is dat? Waarom trekt een bepaalde steen je aan?

Stenen en kristallen zijn versterkers en brengers van kennis. Ze zijn een opslagruimte voor ceremonies, verbinder van energie velden, zender en ontvanger van spirituele kennis. Werktuig bij genezing, versterken van energetische velden in het lichaam. Communiceert op diverse niveau’s gelijktijdig. Ondersteund intentie. Tijd en ruimte reiziger.

Resoneert in het eigen Kristal bewustzijn. Met kristallen kun je reizen. Universeel doorsluizen van kennis.

In deze cursus komt kennis naar voren die geheim was. Krachten van de ‘slapende stenen’  werden slechts gedeeld door geïnitieerde priester en priesteresse, medicijn mannen of medicijn vrouwen, mystici, en degene die zich bezig hielden met transformatie op multi dimensionaal niveau.

Onderdelen die je in deze cursus mag verwachten is het leren maken van energetische velden, het programmeren van een kristal, leren sturen van energie, communiceren met spirit helpers, crystal gazing, screening,

Ontwikkeling van je geestelijke talenten m.b.v kristallen. Ontwikkeling van waarneming met behulp van kristallen. Leren doorsluizen van energieën voor genezing. Transformeren m.b.v kristallen. Uitnodigen van helpers van parallele bewustzijns niveau’s, transformeren in het kristal, regenboog licht, wit licht, onzichtbaar licht. Droomstenen, informatie naar de toekomst projekteren.

Pyramides, dubbel pointers, lemurians, golden ones, laser pointers, cathedrals, scepters, herkimer diamonds.

Praktisch
Prijs: EUR 950 (vroegboekkorting voor 1 september); EUR 1150 (na 1 september); Min: 14 deelnemers – Max 25
Datum: 4-5 november ’18, 16-17 december ’18, 10-11 maart ’19 & 7-8 april ’19
Start: 10u – 17u
Taal: Engels (indien iets niet begrepen is, kan Blue Star ook in het nederlands ondersteunen)
Inschrijven: rechtsboven via “inschrijven”. Indien u niet de automatische boekingsbevestiging ontvangt op uw emailadres, graag een seintje via [email protected] Na het overmaken van het voorschot is uw inschrijving definitief.
Betaling: Voorschot via overschrijving. Voorschot niet restitueerbaar na annulatie.
Niveau: beginner & gevorderd
Faciliteiten: kleedkamer, vloerverwarming, Lounge & Tea corner
Extra: gemakkelijke kledij (dekens, matjes en kussens aanwezig)
Start: 30 min voor aanvang welkom via hoofdingang (straatzijde)
Contact[email protected]
Parking: Zie contactpagina (CC De kimpel)

Spirit Stones of the mystic (8 lesdagen)

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
4 november 2018 10:00 17:00 Blue Star Brugstraat 30, Bilzen, Belgie
5 november 2018 10:00 17:00 Blue Star Brugstraat 30, Bilzen, Belgie
16 december 2018 10:00 17:00 Blue Star Brugstraat 30, Bilzen, Belgie
17 december 2018 10:00 17:00 Blue Star Brugstraat 30, Bilzen, Belgie
10 maart 2019 10:00 17:00 Blue Star Brugstraat 30, Bilzen, Belgie
11 maart 2019 10:00 17:00 Blue Star Brugstraat 30, Bilzen, Belgie
7 april 2019 10:00 17:00 Blue Star Brugstraat 30, Bilzen, Belgie
8 april 2019 10:00 17:00 Blue Star Brugstraat 30, Bilzen, Belgie

“Jij bent degene die alles mogelijk maakt, je kunt alles krijgen waar je ruimte voor maakt. Jij bent de motor”