Orgaan Massage

Massage van interne organen is een oude methode voor healing in Siberië dat zowel op fysiek als spiritueel niveau transformatie brengt. Tijdens deze 2 daagse voor professionals leer je hoe deze techniek een toegevoegde waarde kan betekenen voor persoonlijk of professioneel gebruik. Deze opleiding is voor iedereen die als therapeut, osteopaat, chiropractor, kine’s, healer, arts, masseur, of in de zorg werkt. Maar ook voor iedereen die als hobbyist lichtwerker familie en vrienden wilt ondersteunen in de healing van de interne organen.

Orgaan Massage: Helend & Preventief
Bij deze techniek masseer je de volledige onderbuik. De uitwendige impuls op de interne organen zorgt voor een merkbaar effect.

Inwendig bewegen we zachtjes en bewust de organen. Dit creëert terug elasticiteit en flexibiliteit in het weefsel en stimuleert zo de organen om hun voorbestemde taken terug optimaal uit te voeren. Naast een helende invloed op de specifieke organen heeft dit ook een preventief effect. Spanningen en blokkades lossen op voordat ze zich kunnen uitdrukken in een ziektepatroon.

Werkwijze workshop
De workshop integreert een combinatie van fysiek en spiritueel healing werk. We oefenen in paren waarbij we onder toezicht de massage technieken toepassen en ervaren.
Naast de subtiele massage brengen rituelen, meditatie en beweging ons in een staat van ontspanning die ons op spiritueel niveau verbinden met de organen zelf. Hoe dieper die verbinding, hoe sterker het effect van de massage voorbij het puur fysieke van het orgaan zelf gaat. Met andere woorden, hoe meer verbonden je bent als therapeut, hoe meer je diepere lagen van het fysieke orgaan weet te healen.

Unieke workshop
Dit is een bijzondere gelegenheid om kennis te maken met Sjamanistische technieken die een brug vormen naar fysieke behandelingen en een toegevoegde waarde kunnen betekenen voor individuen en professionals.

Ahamakara: Sjamaan van de Altai
De thuishaven van Ahamakara is de Altai in Siberië waar hij door Sjamaan Arzjana werd ingewijd in de traditie. Op deze plek heeft hij een Sjamanistische Centrum “Zhivo” genaamd. Gedurende enkele maanden is hij zelf aanwezig, maar grotendeels reist hij de wereld rond om de bijzondere teachings en methodes van zijn volk te verspreiden.

Praktisch

Prijs: EUR 275 (2 daagse lunch incl.);
Betaling: EUR 140 voorschot via overschrijving. Het rekeningnummer ontvangt u na Online “inschrijven”.
Taal: engels
Inschrijven: Online via “inschrijven”
Voorzieningen: kleedkamer, vloerverwarming, Gratis Lounge & Tea Corner
Benodigdheden: gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Inloop: vanaf 15 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Tip: indien mogelijk geen maaltijd nemen tot 1 uur voor de sessie voor optimaal effect
Contact: [email protected]
Parking: zie Contactpagina (C.C. De Kimpel)

Orgaan Massage
4.8

2017-10-16 08:53:19 Door Marleen Verbraeken over Orgaan Massage
Orgaanmassage met Ahamkara

Deze 2 daagse reis naar sjamanistisch lichaamswerk was voor mij zeer verrijkend als diëtiste. Mijn innerlijke heeft me naar deze cursus van Ahamkara gebracht en het was de juiste bewandeling . Het was voor mij de eerste keer dat ik bodywork zelf deed , Maar het was een zeer duidelijk helende richting . Wat ik ook heel fijn vond was dat Ahamkara het op een zo'n natuurlijke rustige, met veel lichaamstaal, kon overbrengen op een simpele, en toch wetenschappelijke manier en er even bescheiden bij bleef. Dat vond ik vooral heel ECHT sjamanistisch. Mijn hoop voor de toekomst is dat onze wetenschap meer empathie en meer open gaat komen om samen te werken met deze spirituele, natuurlijke inzichten.

2017-10-21 12:19:37 Door Helen van Gerven over Orgaan Massage
Orgaanmassage met Ahamkara

Op deze prachtige lokatie de 2 daagse workshop orgaanmassage van Ahamkara gevolgd. Een absolute aanrader! Buiten het warme ontvangst van Eva & Michael en het heerlijke eten, is Ahamkara een fijne teacher. Veel geleerd waar ik in mijn praktijk gelijk mee aan de slag ben gegaan.

2017-11-13 20:01:33 Door Sylvia over Orgaan Massage
Organ Massage with Ahamkara

Ahamkara is generous in sharing his knowledge. He has a calm en unperturbed way of explaining. His English easy to follow. The massage of the internal organs is a gift in itself. You feel relaxed, the functioning of the whole body seems to improve, and I find it a pity that I do not find the time to do this every day of the week. Never knew that by massaging the organs pains in the rest of the body are disappearing too, like the stiff neck of my brother. Everything is so connected that even chronic pains could diminish or even disappear. And not to forget that all this takes place in the beautiful and inviting place that the kind, talented and warm hosts Eva and Michael created.

2017-10-16 08:56:25 Door Veronique Dudek over Orgaan Massage
Orgaanmassage met Ahamkara

Geweldige workshop! Top leraar!

2017-10-17 18:13:16 Door Marina Lobbens over Orgaan Massage
Orgaanmassage met Ahamkara

Ahamkara heeft een zeer zachte persoonlijkheid en het is voelbaar dat hij deze massage heel goed beheerst. Hij weet hoe hij mensen op het gemak kan stellen en brengt de orgaanmassage op een unieke en eenvoudige uit te voeren manier aan de man. Iedereen van de groep was in staat om deze massage aan te leren en uit te voeren. We zijn allen een stuk wijzer geworden omtrent hoe onze organen samenwerken en hoe we die functie kunnen optimaliseren. Een aanrader voor ieder die met welzijn en heling bezig is. Bedankt Ahamkara 😊

2017-10-19 10:49:06 Door Frouk Riemersma over Orgaan Massage
Orgaanmassage met Ahamkara

Bedankt voor de twee fijne en bijzondere dagen. De ontmoeting met jullie, de lessen en de locatie waren allen hartverwarmend, leerzaam en inspirerend.

Orgaan Massage
4.8333333333333 out of 5 based on 6 user ratings.

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
6 december 2018 10:00 17:00 Ahamkara Bilzen, Brugstraat 30
7 december 2018 10:00 17:00 Ahamkara Bilzen, Brugstraat 30