Orgaan Massage

Massage van interne organen is een oude methode voor healing in Siberië dat zowel op fysiek als spiritueel niveau transformatie brengt. Tijdens deze 2 daagse voor professionals leer je hoe deze techniek een toegevoegde waarde kan betekenen voor persoonlijk of professioneel gebruik. Deze opleiding is voor iedereen die als therapeut, osteopaat, chiropractor, kine’s, healer, arts, masseur, of in de zorg werkt. Maar ook voor iedereen die als hobbyist lichtwerker familie en vrienden wilt ondersteunen in de healing van de interne organen.

Orgaan Massage: Helend & Preventief
Bij deze techniek masseer je de volledige onderbuik. De uitwendige impuls op de interne organen zorgt voor een merkbaar effect.

Inwendig bewegen we zachtjes en bewust de organen. Dit creëert terug elasticiteit en flexibiliteit in het weefsel en stimuleert zo de organen om hun voorbestemde taken terug optimaal uit te voeren. Naast een helende invloed op de specifieke organen heeft dit ook een preventief effect. Spanningen en blokkades lossen op voordat ze zich kunnen uitdrukken in een ziektepatroon.

Werkwijze workshop
De workshop integreert een combinatie van fysiek en spiritueel healing werk. We oefenen in paren waarbij we onder toezicht de massage technieken toepassen en ervaren.
Naast de subtiele massage brengen rituelen, meditatie en beweging ons in een staat van ontspanning die ons op spiritueel niveau verbinden met de organen zelf. Hoe dieper die verbinding, hoe sterker het effect van de massage voorbij het puur fysieke van het orgaan zelf gaat. Met andere woorden, hoe meer verbonden je bent als therapeut, hoe meer je diepere lagen van het fysieke orgaan weet te healen.

Unieke workshop
Dit is een bijzondere gelegenheid om kennis te maken met Sjamanistische technieken die een brug vormen naar fysieke behandelingen en een toegevoegde waarde kunnen betekenen voor individuen en professionals.

Ahamakara: Sjamaan van de Altai
De thuishaven van Ahamakara is de Altai in Siberië waar hij door Sjamaan Arzjana werd ingewijd in de traditie. Op deze plek heeft hij een Sjamanistische Centrum “Zhivo” genaamd. Gedurende enkele maanden is hij zelf aanwezig, maar grotendeels reist hij de wereld rond om de bijzondere teachings en methodes van zijn volk te verspreiden.

Praktisch

Prijs: EUR 265 (2 daagse lunch incl.); Min. 8 deelnemers – Max. 22
Betaling: EUR 140 voorschot via overschrijving. Het rekeningnummer ontvangt u na Online “inschrijven”.
Inschrijven: Online via “inschrijven”
Voorzieningen: kleedkamer, vloerverwarming, Gratis Lounge & Tea Corner
Benodigdheden: gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Inloop: vanaf 15 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Tip: indien mogelijk geen maaltijd nemen tot 1 uur voor de sessie voor optimaal effect
Contact: [email protected]
Parking: zie Contactpagina (C.C. De Kimpel)

Voeg uw beoordeling toe

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
12 oktober 2017 10:00 17:00 Ahamkara Bilzen, Brugstraat 30
13 oktober 2017 10:00 17:00 Ahamkara Bilzen, Brugstraat 30