Oneness Sacred Chambers proces

In dit zeer krachtige Oneness proces bevind je je achtereenvolgens in twee of drie verschillende kamers voor een intense ontmoeting met het Hogere. Een van de mogelijke effecten is het verdwijnen of verminderen van fysieke kwalen en psychische- en relatieproblemen. Daarnaast is het een prachtige gelegenheid om de band met je Hoger Zelf of het Goddelijke te versterken. Speciaal hiervoor in India uitgekozen en opgeleide trainers van de Oneness University hebben hun huis voor dit proces ingericht. De eerste kamer is een plek waar je je in een groep voorbereidt; in de tweede en derde kamer is er sprake van een individueel proces.

De eerstvolgende Sacred Chambers wordt georganiseerd als onderdeel van de Oneness Intensive op 14 juli. Op deze dag doen we het Sacred Chambers proces samen met het Mukhti proces. Wil je erbij zijn, klik dan door op “Oneness Intensive“.

Praktisch

Prijs
: Gratis (Tijdens de Oneness Intensive wordt het sacred chambers proces gegeven samen met het Mukthi Proces = 65 EUR). Voor meer info klik op “Oneness Intensive
Trainers: Elisabeth
Deelnemers: minimum 7 – maximum 12. Uw deelname is definitief na overschrijving van het cursusgeld.
Inschrijven: klik op “Oneness Intensive
Voorzieningen: kleedkamer, vloerverwarming, Gratis Lounge & Tea Corner
Benodigdheden: gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Inloop: vanaf 15 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Contact: [email protected]
Parking! zie Contactpagina (aan C.C. De Kimpel)

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
Geen beschikbaar op dit moment