Oneness Intensive: Voorouderbevrijding, Geboorteproces (30/9) & Relatie met het Goddelijke (1/10)

Ook de volgende editie van de Intensieve Oneness Processen helpen ons in het gevoel van éénheid te groeien. Gedurende 2 dagen focussen we ons op nieuwe processen ten op zichte van de vorige editie: Voorouderbevrijding, Geboorteproces, mukthi proces én versterking van onze band met de goddelijke aanwezigheid.

Programma: Zaterdag 30 September:

 • Voorouderbevrijding
  Dit is een proces met als doel onze voorouders en onszelf te bevrijden van terugkerende problemen op allerlei gebied, die van generatie op generatie worden overgedragen. Tijdens het proces verdiep je je in je voorouderlijke bloedlijn en zie je hoe de basis voor bepaalde patronen in jouw leven is gelegd is door diegenen die voor jou kwamen. Met behulp van de kracht van een speciale Diksha van de advanced trainer en in dankbaarheid naar alles wat jouw voorouders hebben betekend, worden oude wonden uit het verleden geheeld. In de bevrijding van jouw voorouders schuilt ook jouw bevrijding, én die van jouw kinderen en kleinkinderen.
 • Geboorteproces
  Tijdens dit bijzondere ritueel maken we verbinding met de oorzaak van destructieve patronen die zich in ons onderbewustzijn genesteld hebben tijdens de zwangerschapsperiode van onze moeder. Dit proces geeft inzicht en healing op oorzaken die ons weerhouden geluk en overvloed te creëren. Door dit geboorteproces terug te beleven maken we ruimte voor een nieuwe invulling doordat de mandjes met negatieve patronen geledigd worden.

  De 4 baskets (mandjes)
  1) Dit is de periode van de conceptie tot 4 maanden. De ziel daalt in het embryo op de leeftijd van ongeveer drie tot vier maanden

  2) Van 4 tot 9 maanden
  3) Het baringsproces
  4) De voltooing van het baringsproces tot 6 u na de geboorte.De meeste van onze levenspatronen en overtuigingen ontstaan bij de conceptie, in de baarmoeder, bij de geboorte, tijdens de eerste zes uur na de geboorte en tussen dat tijdstip en het zesde levensjaar. Als die tijd zonder veel problemen is verlopen, verloopt de rest van het leven vaak ook voorspoedig. Maar als er een kink in de kabel zit doordat negatieve patronen zich in deze periode in je onderbewustzijn hebben genesteld, kun je als opgroeiend- en volwassen mens te maken krijgen met steeds terugkerende tegenspoed en ongemakken. Die zullen zich blijven herhalen totdat de onderliggende patronen worden opgelost. Het 4 Baskets Oneness proces zorgt voor dat laatste, doordat patronen tijdens dit proces bij de wortel worden aangepakt.

Zondag 1 Oktober:

 • Band met het Goddelijke
  Deze Oneness cursus is ontworpen om je de band tussen jou en jouw persoonlijke God te versterken. Het goddelijke is er altijd voor jou, wachtend op jouw vraag om hulp of begeleiding. Dit proces zal je verschillende manieren leren om je verbinding te versterken zodat er meer Genade en wonderen in je leven kunnen stromen. Het proces bevat o.a. de nieuwe Hart Lotus Meditatie en een zeer speciale Deeksha die alleen Advanced Trainers kunnen geven omdat ze hiervoor geïnitieerd zijn in India.
 • Mukthi Proces
  Het Mukthi Deeksha proces is bedoeld om je te bevrijden uit de constante greep van de mind en je in overgave en eenheid te brengen, (ook wel ontwaken genoemd). Dit proces is een uitbreiding naar het versterken van de relatie met het hogere in jezelf. Het is een intens proces met Indiase rituelen en technieken, zoals het langdurig reciteren van bepaalde wijsheden en een energie-overdracht via de ‘Golden Orb’.De rituelen bij de 4 processen worden uitgevoerd terwijl we in groep de Chakra Dhyana meditatie doen.

Praktisch

Prijs
: EUR 170 (2 dagen; EUR 150 vroegboekkorting tot 15 augustus); (Indien boeking dagen apart: Dag 1: EUR 95 & Dag 2: EUR 95); lunch zelf voorzien
Betaling: Cash
Deelnemers: minimum 5 – maximum 15
Inschrijven: rechtsboven via “Inschrijven” (reserveer voor elke dag dat u aanwezig bent). Indien u niet de automatische boekingsbevestiging ontvangt op uw e-mailadres, graag een seintje via [email protected] Indien belet, graag tijdige afmelding zodat een andere deelnemer de vrijgekomen plek kan innemen.

Voorzieningen: kleedkamer, vloerverwarming, Gratis Lounge & Tea Corner
Hotels: via Trivago of Booking.com zijn er tal van opties hier in de buurt (Maastricht, Genk, Hasselt zijn grootste steden dichtbij). Voorzie altijd een annuleringsverzekering.
Benodigdheden: gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Inloop: vanaf 15 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Tip: indien mogelijk geen maaltijd nemen tot 1 uur voor de sessie voor optimaal effect
Contact: [email protected]
Parking! zie Contactpagina (aan C.C. De Kimpel)

 

 

Voeg uw beoordeling toe

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
30 september 2017 10:00 18:00 Michael Brugstraat 30, Bilzen
1 oktober 2017 10:00 18:00 Michael Brugstraat 30, Bilzen

“Hoe bewuster we worden, hoe meer we ons potentieel ontdekken en hoe meer we beseffen dat deze ontwikkeling het pad naar ons Ware Zelf is”