Oneness Intensive: Healing Geboortetrauma’s, Karma, & Voorouderbevrijding

Ook de volgende editie van de Intensieve Oneness Processen op 10 februari helpt ons in het gevoel van éénheid te groeien. Gedurende 1 dag focussen we ons op volgende diepgaande processen die healing brengen om ons weer dichter bij een innerlijke staat van éénheid brengen: Healing van geboortetrauma’s, Karma, & Voorouderbevrijding,

Programma:

 • Voorouderbevrijding
  Dit is een proces met als doel onze voorouders en onszelf te bevrijden van terugkerende problemen op allerlei gebied, die van generatie op generatie worden overgedragen. Tijdens het proces verdiep je je in je voorouderlijke bloedlijn en zie je hoe de basis voor bepaalde patronen in jouw leven is gelegd is door diegenen die voor jou kwamen. Met behulp van de kracht van een speciale Diksha van de advanced trainer en in dankbaarheid naar alles wat jouw voorouders hebben betekend, worden oude wonden uit het verleden geheeld. In de bevrijding van jouw voorouders schuilt ook jouw bevrijding, én die van jouw kinderen en kleinkinderen.
 • Geboorteproces
  Tijdens dit bijzondere ritueel maken we verbinding met de oorzaak van destructieve patronen die zich in ons onderbewustzijn genesteld hebben tijdens de zwangerschapsperiode van onze moeder. Dit proces geeft inzicht en healing op oorzaken die ons weerhouden geluk en overvloed te creëren. Door dit geboorteproces terug te beleven maken we ruimte voor een nieuwe invulling doordat de mandjes met negatieve patronen geledigd worden.

  De 4 baskets (mandjes)
  1) Dit is de periode van de conceptie tot 4 maanden. De ziel daalt in het embryo op de leeftijd van ongeveer drie tot vier maanden

  2) Van 4 tot 9 maanden
  3) Het baringsproces
  4) De voltooing van het baringsproces tot 6 u na de geboorte.De meeste van onze levenspatronen en overtuigingen ontstaan bij de conceptie, in de baarmoeder, bij de geboorte, tijdens de eerste zes uur na de geboorte en tussen dat tijdstip en het zesde levensjaar. Als die tijd zonder veel problemen is verlopen, verloopt de rest van het leven vaak ook voorspoedig. Maar als er een kink in de kabel zit doordat negatieve patronen zich in deze periode in je onderbewustzijn hebben genesteld, kun je als opgroeiend- en volwassen mens te maken krijgen met steeds terugkerende tegenspoed en ongemakken. Die zullen zich blijven herhalen totdat de onderliggende patronen worden opgelost. Het 4 Baskets Oneness proces zorgt voor dat laatste, doordat patronen tijdens dit proces bij de wortel worden aangepakt.

Praktisch

Prijs
: EUR 95
Trainers: Elisabeth en Michael
Betaling: Cash
Deelnemers: minimum 7 – maximum 15
Inschrijven: rechtsboven via “Inschrijven” (reserveer voor elke dag dat u aanwezig bent). Indien u niet de automatische boekingsbevestiging ontvangt op uw e-mailadres, graag een seintje via [email protected] Indien belet, graag tijdige afmelding zodat een andere deelnemer de vrijgekomen plek kan innemen.

Voorzieningen: kleedkamer, vloerverwarming, Gratis Lounge & Tea Corner
Hotels: via Trivago of Booking.com zijn er tal van opties hier in de buurt (Maastricht, Genk, Hasselt zijn grootste steden dichtbij). Voorzie altijd een annuleringsverzekering.
Benodigdheden: gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Inloop: vanaf 15 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Contact: [email protected]
Parking! zie Contactpagina (aan C.C. De Kimpel)

 

 

Oneness Intensive: Healing Geboortetrauma’s, Karma, & Voorouderbevrijding

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
10 februari 2018 10:00 18:00 Elisabeth Brugstraat 30, Bilzen