Oneness Intensive: Healing geboortetrauma’s & Gezondheidsproces (17/6) Relatie,- en Mukthi proces (18/6)

Voor de 4e maal vinden Intensieve Oneness Processen plaats die ons helpen in het gevoel van éénheid te groeien. Gedurende 2 dagen focussen we ons op nieuwe processen ten op zichte van vorige edities: healing geboortetrauma’s, gezondheidscursus, relatie,- en Mukthi proces.

Programma: Zaterdag 17 Juni:

 • Gezondheidsproces
  De cursus Gezondheid is ontwikkeld voor mensen met lichamelijke of psychische klachten. Het doel is om grotere of kleinere klachten weg te nemen, of een reeds gezond lichaam in een optimale staat te brengen. Het proces bestaat uit een oeroud ritueel van offeringen, dans en comtemplatie dat voorbereidt op een door de trainer gegeven speciale Deeksha, die blokkades op het gebied van gezondheid doorbreekt.
 • Geboorteproces
  Tijdens dit bijzondere ritueel maken we verbinding met de oorzaak van destructieve patronen die zich in ons onderbewustzijn genesteld hebben tijdens de zwangerschapsperiode van onze moeder. Dit proces geeft inzicht en healing op oorzaken die ons weerhouden geluk en overvloed te creëren. Door dit geboorteproces terug te beleven maken we ruimte voor een nieuwe invulling doordat de mandjes met negatieve patronen geledigd worden.

  De 4 baskets (mandjes)
  1) Dit is de periode van de conceptie tot 4 maanden. De ziel daalt in het embryo op de leeftijd van ongeveer drie tot vier maanden

  2) Van 4 tot 9 maanden
  3) Het baringsproces
  4) De voltooing van het baringsproces tot 6 u na de geboorte.De meeste van onze levenspatronen en overtuigingen ontstaan bij de conceptie, in de baarmoeder, bij de geboorte, tijdens de eerste zes uur na de geboorte en tussen dat tijdstip en het zesde levensjaar. Als die tijd zonder veel problemen is verlopen, verloopt de rest van het leven vaak ook voorspoedig. Maar als er een kink in de kabel zit doordat negatieve patronen zich in deze periode in je onderbewustzijn hebben genesteld, kun je als opgroeiend- en volwassen mens te maken krijgen met steeds terugkerende tegenspoed en ongemakken. Die zullen zich blijven herhalen totdat de onderliggende patronen worden opgelost. Het 4 Baskets Oneness proces zorgt voor dat laatste, doordat patronen tijdens dit proces bij de wortel worden aangepakt.

Zondag 18 Juni:

 • Relatieproces
  De kwaliteit van je leven wordt voor een belangrijk deel bepaald door de kwaliteit van je relaties. Je ervaringen met mensen van jongs af aan zijn daarin bepalend. Gelukkige en hechte relaties met de mensen om je heen zorgen voor een basisgevoel van welbevinden. Ongenoegen op dit gebied kan je in zijn greep houden, verlammen en leiden tot gepieker, stress en depressiviteit. Het relatieproces is er om een diepe heling tot stand te brengen binnen al je relaties. Die heling wordt onder meer tot stand gebracht door een zeer krachtige en speciale Deeksha speciaal voor dit doel, gegeven door advanced trainers.
 • Mukthi Proces
  Het Mukthi Deeksha proces is bedoeld om je te bevrijden uit de constante greep van de mind en je in overgave en eenheid te brengen, (ook wel ontwaken genoemd). Dit proces is een uitbreiding naar het versterken van de relatie met het hogere in jezelf. Het is een intens proces met Indiase rituelen en technieken, zoals het langdurig reciteren van bepaalde wijsheden en een energie-overdracht via de ‘Golden Orb’.De rituelen bij de 4 processen worden uitgevoerd terwijl we in groep de Chakra Dhyana meditatie doen.

Praktisch

Prijs
: EUR 170 (2 dagen); Dag 1: EUR 95 & Dag 2: EUR 95 (lunch zelf voorzien)
Betaling: Cash
Deelnemers: minimum 5 – maximum 15
Inschrijven: rechtsboven via “Inschrijven” (reserveer voor elke dag dat u aanwezig bent). Indien u niet de automatische boekingsbevestiging ontvangt op uw e-mailadres, graag een seintje via [email protected] Indien belet, graag tijdige afmelding zodat een andere deelnemer de vrijgekomen plek kan innemen.

Voorzieningen: kleedkamer, vloerverwarming, Gratis Lounge & Tea Corner
Hotels: via Trivago of Booking.com zijn er tal van opties hier in de buurt (Maastricht, Genk, Hasselt zijn grootste steden dichtbij). Voorzie altijd een annuleringsverzekering.
Benodigdheden: gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Inloop: vanaf 15 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Tip: indien mogelijk geen maaltijd nemen tot 1 uur voor de sessie voor optimaal effect
Contact: [email protected]
Parking! zie Contactpagina (aan C.C. De Kimpel)

 

 

Voeg uw beoordeling toe

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
17 juni 2017 10:00 18:00 Michael Brugstraat 30, Bilzen
18 juni 2017 10:00 18:00 Michael Brugstraat 30, Bilzen

“Hoe bewuster we worden, hoe meer we ons potentieel ontdekken en hoe meer we beseffen dat deze ontwikkeling het pad naar ons Ware Zelf is”