Oneness Deeksha Avond

Een “Deeksha” of “Oneness Blessing” betekent in het Sanskriet “zegening” of “éénheidsenergie”. Tijdens een Oneness Deeksha avond doen we meditaties, ademhalingsoefeningen, ontvangen teachings en delen we Deeksha’s.

De werking van Deeksha

Meetbare neurobiologische veranderingen in de hersenen beïnvloeden ons bewustzijn en de manier waarop we het leven ervaren.

Dr. Hoffman, Dr. Haffelder en Dr. Schmidt zijn enkele professoren die via EEG scans wetenschappelijk aantonen dat er fundamentele verschuivingen plaatsvinden na een Deeksha sessie:

  • Voorhoofdskwabben activeren en de vecht-of-vlucht responsgebieden van het brein kalmeren
  • Energie verschuift van het reptielen- of primitieve brein naar de neocortex, het “hogere” brein
  • Meer coherentie tussen verschillende delen van het brein

De wetenschap suggereert dat Stress het resultaat is van een overactief reptielenbrein dat in overlevingsmodus blijft, terwijl de activatie van voorhoofdskwabben te maken heeft met “Liefde” en “Gelukzaligheid”. Deeksha stimuleert deze gevoelens en doet de bijnaam van “vrolijke kwab” alleen maar eer aan.

Deeksha Gever worden

Zowel een zegening geven als ontvangen zorgt voor een verhoogde staat van bewustzijn. Word een Deeksha Gever en versnel je innerlijke groei op fysiek, emotioneel en spiritueel vlak.

Praktisch

Prijs: 12 euro (per sessie)
Betaling
: cash, ter plaatse
Inschrijven: rechtsboven via “Inschrijven”. Indien u niet de automatische boekingsbevestiging ontvangt op uw e-mailadres, graag een seintje via [email protected] Indien belet, graag tijdige afmelding zodat een andere deelnemer de vrijgekomen plek kan innemen.
Niveau: 
Beginners & Gevorderden
Voorzieningen: 
Kleedkamer, Vloerverwarming, Gratis Lounge & Tea Corner
Benodigdheden: 
gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Inloop
: 15 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Tip:
 indien mogelijk geen maaltijd nemen tot 1 uur voor de sessie voor optimaal effect
Contact:[email protected]
Parking
: zie Contactpagina

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
16 mei 2017 19:30 20:45 Michael Bilzen, Brugstraat 30

“Hoe bewuster we worden, hoe meer we ons potentieel ontdekken en hoe meer we beseffen dat deze ontwikkeling het pad naar ons Ware Zelf is”