Meditatieavond

Heb je de eerste 2 reeksen van Leren Mediteren succesvol afgelegd, dan heb je een goede basis om verder te oefenen tijdens de “meditatieavond”. Om meditatie en zijn vele voordelen een permanent onderdeel te laten worden van je dagdagelijkse ervaring van het leven, nodigen we je uit om regelmatig in groep “oude” én “nieuwe” meditatiereeksen te oefenen.

Leren “piano spelen” doe je door te oefenen, in plaats van er een boek over te lezen. Mediteren kan je op dezelfde manier benaderen. Bovendien is het fijn om weer oude bekenden tegen het lijf te lopen en zo een mooie meditatieve healing circle uit te bouwen. Bij elke sessie brengt de gekozen meditatie healing op individuele en collectieve thema’s.

Voor wie?
Voor iedereen die de eerste 2 reeksen van Leren Mediteren heeft afgerond. Deze reeksen zijn zowel voor beginners als gevorderden. Je ervaart diverse meditatietechnieken, je ontvangt waardevolle feedback, je leert meditatie op simpele wijze te integreren in je dagdagelijkse bezigheden, en je groeit maandelijks samen met de steeds groter wordende meditatiefamilie in deze regio.

Praktisch

Prijs: EUR 12 (min. 8 deelnemers)
Betaling: Cash
Inschrijven: Online via “inschrijven”
Voorzieningen: kleedkamer, vloerverwarming, Gratis Lounge & Tea Corner
Benodigdheden: gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Inloop: vanaf 15 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Tip: indien mogelijk geen maaltijd nemen tot 1 uur voor de sessie voor optimaal effect
Contact: [email protected]
Parking: zie Contactpagina (C.C. De Kimpel)

 

 

Meditatieavond

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
24 mei 2018 19:30 20:30 Michael Star Stone Brugstraat 30, Bilzen
26 juni 2018 19:30 20:30 Michael Star Stone Brugstraat 30, Bilzen