Meditatie & essentiële oliën

Maak gedurende deze meditatieavond kennis met het praktische en meditatieve gebruik van essentiële oliën van Young Living. Ten tijde van de oude beschavingen van Mesopotamië en Egypte werden oliën reeds ingezet voor healing, rituelen en fysieke ondersteuning. In combinatie met meditatie-oefeningen leer je tijdens deze avond vooral hoe je op een simpele manier gebruik kan maken van de essentiële oliën in je dagdagelijkse leven. Deze avond is toegankelijk voor iedereen die de kracht van het reukorgaan wilt inzetten voor persoonlijke ontwikkeling maar ook voor iedereen die wilt experimenteren met een bijzonder en origineel cadeau.

Kracht van Geurmeditatie
Meditatie met geuren opent een hele waaier aan emoties en herinneringen. Je neemt verschillende sensaties waar terwijl het gevoelscentrum van je hersenen wordt geactiveerd. Bij geurmeditatie stimuleren de oliën rechtstreeks het limbische systeem en de amygdala. De kruiden en plantenextracten die hiervoor gebruikt worden creëren een directe positieve impact op je gemoedstoestand.

Wanneer je mediteert (of bidt) met essentiële oliën dan gaan de frequenties van de oliën met 15 Hz omhoog, hetgeen je ook bij jezelf als “verlichtend” ervaren kan. Dit en nog veel meer kan je beleven tijdens geur-meditaties.

Korting bij aankoop essentiële oliën
Indien je dit wenst kan je na afloop ook één of meerdere essentiële oliën bestellen tegen korting.

Inhoud avond
Je leert verschillende geuren inzetten voor specifieke doeleinden. Dit maakt dat je aan het einde van de avond meer kennis hebt om van daaruit doelbewust bepaalde oliën in te zetten.

Zo zijn er oliën die je meditatiepraktijk ondersteunen, maar ook oliën die je helpen concentreren, je gevoel van oververmoeidheid keren, je slaappatroon positief beïnvloeden, je geheugen versterken, je energie boosten, je weerstand verhogen, je  zwaarmoedig gevoel keren, je verteringssysteem afstemmen, maar ook verschillende staten van frisheid, helderheid, etc. positief beïnvloeden…

Young Living Essential Oils
Deze oliën zijn net als de meditaties zelf duizenden jaren oud. Voor de begeleide meditaties gebruiken we Essentiële oliën van “Young Living Essential Oils”, wereldwijd leider in essentiële oliën.

Voor wie?
Deze reeks is toegankelijk voor iedereen die de kracht van het reukorgaan wilt inzetten voor persoonlijke ontwikkeling. Wetenschappelijk onderzoek onderstreept de diverse inzetbaarheid van deze oliën zoals: gebruik tegen depressie, burnout, mentaal/emotionele ondersteuning, alsook voor verbetering in concentratie, geheugen, bestrijding infecties, etc… Deze oliën werken aanvullend en niet ter vervanging van de reguliere geneeskunde.

Praktische Informatie

Prijs: EUR 15; min. 5 – max. 20 deelnemers
Betaling: cash, ter plaatse
Inschrijven: rechtsboven via “Inschrijven”. Indien u niet de automatische boekingsbevestiging ontvangt op uw e-mailadres, graag een seintje via [email protected] Indien belet, graag tijdige afmelding zodat een andere deelnemer de vrijgekomen plek kan innemen.
Niveau: Beginners & Gevorderden; Iedereen kan ten alle tijde mee instappen
Voorzieningen: Kleedkamer, Vloerverwarming, Gratis Lounge & Tea Corner
Benodigdheden: gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig
)
Inloop: 15 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)

Tip: indien mogelijk, voor optimaal effect vanaf 1 uur voor de sessie niets meer eten

Contact: [email protected]
Parking: zie Contactpagina

Meditatie & essentiële oliën

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
Geen beschikbaar op dit moment