Master your Channeling: Long Term (4 weekenden)

Zuivere boodschappen leren ontvangen als medium is waar je gedurende 4 weekenden in groeit. Meesterschap over channeling wordt echter stapsgewijs bereikt. Je verbindt je op deze innerlijke reis met je voorouders en spirit guides, focust je op het versterken van ons eigen beschermende energieveld en je leert het verschil op te merken tussen hoger vibrerende spirits. In je ontwikkeling als healer, medium, therapeut, coach of… kan het ontvangen van zuivere boodschappen een belangrijk onderdeel van je praktijk of dagelijkse leven zijn. Elke sjamaan heeft zijn specialiteit. Elliott traint mensen o.a. in hun ontwikkeling als medium.

Afro Cubaanse Sjamanisme: Santeria
De sjamaan is van oudsher een leider, genezer en een leraar. Hij of zij is iemand die sterk verbonden is met de natuur en net als de dieren veranderingen aan kan zien komen. De sjamanen weten of voelen wat er gebeuren gaat. Juist nu is het belangrijk bewust te kunnen handelen vanuit je hart om je doelen in het leven te bereiken.
Elliott Rivera is Sangoma (sjamaan) en priester van de Afro-Cubaanse Santeria. Hij geeft kennis door over genezing en in het werken met voorouders. Zelf werkt hij als trancemedium met zijn voorouders en geeft op deze manier boodschappen door die voor jou op dit moment van belang zijn.

Elliott Rivera bekend als uitzonderlijk Medium

Deze cursus zal gegeven worden door sjamaan Elliott Rivera en is bedoeld voor mensen die graag hun channeling gave en hun energieveld willen versterken, steviger in het leven willen staan of zichzelf willen afschermen van invloeden als o.a. negatieve spirits, negatieve energie of negatieve gevoelens en lager/hoger vibrerende spirits willen leren herkennen. De sjamanen beheersen veel kennis o.a. over channeling en ceremoniën over het beschermen van jezelf en je eigen energie. Je leert effectieve methoden voor energetische beheersing en bescherming van je lichaam en je omgeving tijdens het channelen. Je gaat aan de slag met ademhalingsoefeningen, meditaties, channelings oefeningen etc. Tijdens de channeling cursus zal je onder persoonlijke begeleiding in contact gebracht worden met o.a. je eigen gidsen, je voorouders en je angsten zullen behandeld worden. De heldere verbinding met je gidsen zal gemaakt worden en je zult leren om met hun te communiceren.

All shamans at Zennergi work under the worldwide recognised quality label "World Master Teachers" that underlines the exceptional contribution of world's oldest shamanic lines

Elliott werkt net zoals de andere sjamanen bij Zennergi onder het wereldwijd erkende kwaliteitslabel “World Master Teachers” die de bijzondere kwaliteit en kennis van directe sjamanistische familielijnen onderstreept.

Programma: 4 weekenden

1e Weekend:
1.De intentie neerzetten – wat wenst je te bereiken met de cursus
2.De power of meditatie
3.In contact komen met je voorouders
4.Het leren ademen vanuit intentie
5.Door de barrière van angst gaan
6.Is channeling een onderdeel van je levensplan?

2e Weekend:
1.In contact komen met de spirit. Hoe doe je dit en waarom?
2.In contact komen met de spirits in diepe meditatie
3.Wat is de invloed van ons verleden in het spirituele en in contact met de spirits
4.Het leren weghalen van alle oude ballast en oude energieën alvorens een zuivere channeling te kunnen geven

3e Weekend:
1.Wij zullen het verschil tussen verlichte gidsen en de laag vibrerende spirits bespreken
2.Hoe belangrijk zijn beide soorten spirits voor ons?
3.Wat is jouw doelstelling binnen spiritualiteit, in jouw dagelijks leven en voor het universum?
4.Wij zullen bezig gaan met het ontdekken van de betekenissen van deze vragen en wij zullen starten in het ontdekken van sommige antwoorden
5.Het opnieuw in contact komen met onze voorouders en gidsen voor begeleiding

4e Weekend:
1.Wij zullen vandaag alles wat wij in de eerste 3 weekenden geleerd hebben in praktijk brengen
2.Wie zijn je voornaamste spirituele gidsen?
3.Het leren om een zuivere, betrouwbare kanaal te zijn van zowel zuivere energie alsook zuivere boodschappen
4.Ben je er klaar voor? Je gaat starten met het channelen.
5.Jezelf gronden voordat je begint en eindigt met channelen
6.Het leren begrijpen wat het is wat je precies voelt / binnenkrijgt
7.Het aanroepen van je gidsen om met je samen te werken

Na het tweede weekend zullen wij eerst starten met het evalueren van de afgelopen 2 blokken om na te gaan of wij volledig begrijpen hoe belangrijk het is om in contact te staan met onze gidsen.

Actie
Indien u bij de eerste 10 inschrijvingen bent, schenkt Elliott u bovendien een gratis reading ter waarde van 75 EUR.

Praktisch

Prijs: EUR 1150 (Indien u bij de eerste 10 inschrijvingen bent, schenkt Elliott u bovendien een gratis reading ter waarde van 75 EUR); Biologische Lunch inclusief; min. 12 – max 25 deelnemers. Voorschot in cash mogelijk indien op voorhand overhandigd.
Data: Start op 24 & 25 Februari, 17 & 18 Maart, 28 & 29 April, 26 & 27 Mei 
Taal: Engels
Inschrijven: rechtsboven via “Inschrijven”. Indien u niet de automatische boekingsbevestiging ontvangt op uw e-mailadres, graag een seintje via info@zennergi.be. Na overmaken voorschot is uw inschrijving definitief. Bij annulatie is voorschot niet restitueerbaar.
Voorzieningen: kleedkamer, vloerverwarming, Gratis Lounge & Tea Corner
Benodigdheden: gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Inloop: vanaf 30 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Contact: info@zennergi.be
Parking: zie Contactpagina (C.C. De Kimpel)

Master your Channeling: Long Term (4 weekenden)
4

2018-06-05 14:23:24 Door Liz over Master your Channeling: Long Term (4 weekenden)
Master Your Channeling

The location has a very nice energy. The owners and the teachers are wonderful persons, each adding their own experience to the course making it quite special. The group dynamic was unique and very harmonious despite the variety of characters and backgrounds. For sure it gave me more confidence and trust in being the person that I was meant to be.

Master your Channeling: Long Term (4 weekenden)
4 out of 5 based on 1 user ratings.

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
Geen beschikbaar op dit moment