Leren Mediteren 2: Focus (4 lessen)

Bij deze 2e reeks bouw je je concentratievermogen op. Gedurende 4 avonden leer je door middel van verschillende methodes en technieken je aandacht te versterken. Je aandacht vasthouden zonder af te dwalen is een essentiële basisvaardigheid om nieuwe meditatie-ervaringen op te doen.

Programma 4 avonden: Start dinsdag 29 mei

Avond 1: Ademhalingstechnieken & Oneness Deeksha
De kracht van “juist” ademhalen is veelbesproken en onderzocht. Tijdens deze sessie ervaar je verschillende ademhalingstechnieken waaronder de krachtige Ananda Mandala meditatie. Verder ontvangt iedereen een energetische Oneness Deeksha. Klik hier voor meer info over “Deeksha“.

Avond 2: Sjamanistische meditatie: activatie aarde-kosmische meridianen
Aan de basis van sjamanistische meditatie ligt de verbinding met moeder aarde en de kosmos. In harmonie leven op deze aarde begint met de lichtfrequentie in onze aarde en kosmische meridianen te reguleren. Dit is een heel bijzondere meditatie die je vanaf nu in staat stelt je eigen meditatieve “Sacred Space” te creëren. 

Avond 3: Sacred Earth Meditatie
Meester Osho heeft een breed gamma aan toegankelijke én dynamische meditaties speciaal voor het Westen ontworpen. Op inspirerende muziek komen we tot een diepgaande lichamelijke en meditatieve ervaring.

Avond 4: Visualisatie & diepgaandere inzichtsmeditatie
Bij de Chakra Dhyana meditatie activeren we elke chakra dmv kleuren (visualisatie), klank en mudra. Verder ervaren we nieuwe stappen in diepgaandere inzichtsmeditaties.

Trainingsreeksen:
Nadat je de 2 reeksen van “Leren Mediteren” hebt afgerond kan je deelnemen aan de Meditatieavond waarbij we bekende of nieuwe meditatietechnieken beoefenen. Dit biedt de mogelijkheid om samen te blijven groeien met mensen uit vorige en toekomstige edities.

Overzicht reeksen voorjaar:
Start: 29 mei, 5 juni, 12 juni & 19 juni

Praktisch

Prijs: EUR 99 (4 sessies); 
Betaling: cash, ter plaatse
Nieuwe reeks: 29 mei (29/5, 5/6, 12/6 & 19/6)
Inschrijven: rechtsboven via “Inschrijven”. Indien u niet de automatische boekingsbevestiging ontvangt op uw e-mailadres, graag een seintje via [email protected] Indien belet, graag tijdige afmelding zodat een andere deelnemer de vrijgekomen plek kan innemen.
Aantal: Minimum 10 deelnemers
Niveau: Beginners & Gevorderden
Voorzieningen: Kleedkamer, Vloerverwarming, Gratis Lounge & Tea Corner
Benodigdheden: gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Inloop: 15 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Tip: indien mogelijk geen maaltijd nemen tot 1 uur voor de sessie voor optimaal effect
Contact[email protected]
Parking: zie Contactpagina


 

Leren Mediteren 2: Focus (4 lessen)
5

2017-12-04 13:18:15 Door Claudia over Leren Mediteren: Focus
Leren mediteren 1 + 2

Geweldige ervaring! Vooral de Chakra Dhyana Meditatie met Deeksha heeft diepe indruk op me gelaten. De cursus helpt me ook echt in het dagelijkse leven. Ik had last van grote stress op het werk en daardoor ook van slapeloosheid. Heb nu terug bakken energie en slaap als een roosje :-). Dank u Zennergi!

2018-04-09 12:47:41 Door Katrien over Leren Mediteren: Focus
Leren mediteren 2

Wat kan ik schrijven over deze cursus? Een boek denk ik... Het is als een reis in jezelf, je ervaart en ontdekt zoveel nieuwe dingen. Het mediteren in groep is ook een hele fijne en vooral krachtige ervaring. Je krijgt een hoop tools mee naar huis om er zelf mee aan de slag te gaan. Er is ook voldoende ruimte om eigen ervaringen te bespreken. Michael geeft ook heel veel uitleg. Dit, samen met een heel toffe groep, veel thee, nootjes en natuurlijk de lokatie zelf... zorgen ervoor dat deze 8 weken onvergetelijk zijn. Een echte aanrader!

2017-12-04 13:17:19 Door Monique over Leren Mediteren: Focus
Leren Mediteren 2: focus

Zennergi is een prachtige, zuivere plek waar met veel aandacht onderricht gegeven wordt. Michael is een toegewijde teacher, hij geeft veel handreikingen waarmee je je eigen proces en ontwikkeling kunt verdiepen. Ook is het fijn dat dit binnen de geborgenheid van een groep gelijkgestemden plaats vindt. Ik kijk uit naar de volgende bijeenkomsten!

2017-11-29 09:53:56 Door Sarah Roosemont over Leren Mediteren: Focus
Leren mediteren 2: Focus

Een ervaring die iedereen zou moeten hebben. Het leren mediteren "1" en "2" bij Zennergi is een echte aanrader. Ondanks dat ik me reeds langer verdiep in meditatie en dergelijke een "must done". Ik heb veel bijgeleerd, het mediteren in groep is ook heel speciaal. Er komen diverse tools aan bod, veel leuke ervaringen en vooral rustgevend en helend... Gewoon top!

2018-04-10 11:14:58 Door Sabine over Leren Mediteren: Focus
Leren Mediteren 2

Indrukwekkend!

Leren Mediteren 2: Focus (4 lessen)
5 out of 5 based on 5 user ratings.

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
29 mei 2018 19:30 21:30 Michael Star Stone Brugstraat 30, Bilzen
5 juni 2018 19:30 21:30 Michael Star Stone Brugstraat 30, Bilzen
12 juni 2018 19:30 21:30 Michael Star Stone Brugstraat 30, Bilzen
19 juni 2018 19:30 21:30 Michael Star Stone Brugstraat 30, Bilzen