Kundalini Yoga Hormoonbalans

Geniet tijdens de wekelijks gevarieerde Kundalini yoga sessies van een diepgaande ontspanning. Kundalini Yoga is toegankelijk voor iedereen waarbij bewust bewegen en ademhalen je met een herboren en opgeladen gevoel naar huis laten gaan. De komende 8 weken staan in het teken van hormoonbalans en nodigen je lichaam uit helemaal terug in haar kracht te komen!

Hormoonbalans: nog 2 plaatsen
Vanaf 8 mei starten we een nieuwe reeks met de focus op het balanceren van je endocriene stelsel. Je kan gaandeweg nog instromen. Er zijn talloze voordelen maar één van de meest onderschatte positieve gevolgen van een hormonale balans is het gevoel van extra energie. Ideaal dus met het uitzicht van de zomer om helemaal vitaal en krachtig de zon tegemoet te gaan.

Yoga van bewustzijn – voor iedereen!
Kundalini yoga is heel toegankelijk voor iedereen als “yoga van bewustzijn”. “Yoga” betekent “verbinding”. Alle vormen van yoga hebben als doel vanuit ons gevoel van afgescheidenheid (het zelf, het ego, het “ik”,..) terug naar het gevoel van verbondenheid terug te keren. De weg hiernaar toe is via het opwekken van de kundalini energie (doorheen de centrale as van het lichaam), hetgeen gebeurt door je bewustzijn te verhogen.

Promotie: 10 lessen = 2x korting
Inschrijven kan per les maar je kan je ook gelijk voor 10 beurten opgeven waarbij je EUR 110 betaalt ipv EUR 120 én deze kaart ook kunt inzetten voor alle groepslessen van Eva & Michael (bijv. Oneness Deeksha-avond, open meditatieavond, en ook voor de 4 avonden: “leren mediteren: ontspanning”)

Praktische Informatie

Prijs: 12 euro (per sessie)
Nieuwe reeks hormoonbalans: in september
Promoties: Boek 10 lessen: 110 EUR
 (4 maanden geldig en inzetbaar voor alle meditatievormen – 1 uur sessies – begeleid door Eva & Michael)

Inschrijven: rechtsboven via “Inschrijven”. Indien u niet de automatische boekingsbevestiging ontvangt op uw e-mailadres, graag een seintje via [email protected] Indien belet, graag tijdige afmelding zodat een andere deelnemer de vrijgekomen plek kan innemen.
Betaling: cash, ter plaatse
Niveau: Beginners & Gevorderden; Iedereen kan ten alle tijde mee instappen

Voorzieningen: Kleedkamer, Vloerverwarming, Gratis Lounge & Tea Corner
Benodigdheden: gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig
)
Inloop: 15 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)

Tip: indien mogelijk, voor optimaal effect vanaf 1 uur voor de sessie niets meer eten

Contact: [email protected]
Parking: zie Contactpagina
Belangrijk: “Het gevoel voor 100% de verantwoordelijkheid te nemen voor het welzijn van je lichaam zet je terug in je kracht. In geval van letsels of blessures echter, gelieve de leraar op voorhand te informeren.

Voeg uw beoordeling toe

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
19 juni 2017 20:30 21:30 Michael Brugstraat 30, Bilzen
26 juni 2017 20:30 21:30 Michael Brugstraat 30, Bilzen
3 juli 2017 20:30 21:30 Michael Brugstraat 30, Bilzen

“Hoe bewuster we worden, hoe meer we ons potentieel ontdekken en hoe meer we beseffen dat deze ontwikkeling het pad naar ons Ware Zelf is”