Kristal Healing: Gevorderden & Therapeuten

Wil je nog diepgaandere kennis en verbinding met kristallen creëren? Dan bieden deze 5 lessen je een nieuwe ervaring om als healer of therapeut nog beter de kracht van kristallen in te zetten voor de groei en healing van je patiënt. Volg “Kristal Healing: Gevorderden & Therapeuten” als volgende stap in je ontwikkeling.

Werken met kristallen voor healers en therapeuten
Deze cursus is een vervolg op de basiscursus “ werken met kristallen”. Het is ook noodzakelijk om eerst de basiscursus gevolgd te hebben vooraleer je kan starten met de cursus voor healers en therapeuten.

De kracht van de Healer
Waar een healer of therapeut het verschil maakt is de verbinding met de kristallen. Hoe zuiverder dit is, hoe groter de draagkracht voor transformaties. Dit vraagt aandacht voor eigen ontwikkeling waarbij je als facilitator steeds beter afstemt op de relatie tussen kristallen en patiënt.

Inhoud
In deze cursus wordt aangeleerd hoe je verschillende leggingen kan gebruiken om het energetisch veld te zuiveren. Je leert hoe je de energie kan doen veranderen door verschillende combinaties te gebruiken en energieweerkaatsingen te gebruiken. In de cursus worden technieken aangeleerd om in verbinding met de kristallen te treden en zo het therapeutisch gebied te vergroten.

De vervolgcursus is voor therapeuten die kristallen als instrument willen gebruiken en die ook de verantwoordelijkheid voor het juiste gebruik willen dragen.

Praktisch

Prijs: EUR 500 (5 weken)
Inschrijven: rechtsboven via “Inschrijven”. Indien u niet de automatische boekingsbevestiging ontvangt op uw e-mailadres, graag een seintje via [email protected] Bedrag is niet restitueerbaar bij afmelding.
Betaling: Cash op 1e lesdag
Inschrijven: 
Online via “inschrijven”, mogelijk indien “Kristal healing: basiscursus” gevolgd werd.
Voorzieningen: Gratis Lounge & Tea Corner
Benodigdheden: gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Inloop: vanaf 15 min. voor aanvang, via poort (binnenkoer)
Tip: indien mogelijk geen maaltijd nemen tot 1 uur voor de sessie voor optimaal effect
Contact: [email protected]
Parking: zie Contactpagina

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
21 september 2017 19:00 21:00 Lieve Bilzen, Brugstraat 30
19 oktober 2017 19:00 21:00 Lieve Bilzen, Brugstraat 30
9 november 2017 19:00 21:00 Lieve Bilzen, Brugstraat 30
30 november 2017 19:00 21:00 Lieve Bilzen, Brugstraat 30
14 december 2017 19:00 21:00 Lieve Bilzen, Brugstraat 30