Internationale Sjamanen & Sjamanisme

Gedurende het hele jaar verwelkomen we verschillende internationale sjamanen bij Zennergi. Deze Indigenous teachers van Noord-Amerika, Mongolië, Puerto Rico, Nederland & Siberië vertegenwoordigen het sjamanisme dat uit hun traditie komt en laten ons kennis maken met oeroude rituelen en bijzondere kennis die van generatie tot generatie zijn doorgegeven.

Elke Sjamaan vertegenwoordigt een specifieke traditie en verdiept zich in een bepaald onderdeel van de sjamanistische ontwikkeling. Bovendien zijn alle Sjamanen erkend onder het wereldwijde kwaliteitslabel “World Master Teachers”.

Een greep uit het uitgebreide en verdiepende aanbod vindt u hieronder:

 • Orgaan Healing voor Professionals” – 2 lesdagen met Ahamkara (12 & 13 oktober 2017)
  Massage van interne organen is een oude methode voor healing in Siberië dat zowel op fysiek als spiritueel niveau transformatie brengt. Tijdens deze 2 daagse voor professionals leer je hoe deze techniek een toegevoegde waarde kan betekenen voor persoonlijk of professioneel gebruik.

 

 • 7 Sjamanistische Dood Rituelen” – 7 rituelen met Ahamkara (2, 3 feb, 3 & 4 maart, 14, 15 april, 20, 21 okt, 10, 11 nov 2018) Ahamkara uit het Altai gebergte onderging deze 7 rituelen zelf ter inwijding van zijn taak als sjamaan en begeleidt je gedurende verschillende avonden/dagen om de oude delen in jezelf te laten sterven om zo een nieuw begin te verwelkomen.

 

 • Master your Emotions” – 8 lesdagen met Bulgan Windhorse (start: 4-5 november 2017)
  Gedurende 4 weekenden versterken we de band met Spirit via meesterschap van onze emoties. Om de zuivere afstemming met Spirit te versterken begeleidt Bulgan u gedurende deze opleiding in de verdere ontwikkeling van deze basisvaardigheid.

 

 • Leven zonder angst” – 2 lesdagen met Ahamkara (2 & 3 februari 2018)
  Je ondergaat verschillende rituelen waarbij je diepe angsten overwinnen kan. De “Leven zonder angst” workshop is zo ontwikkeld opdat je de structuur van angst beter begrijpt alsook de nodige tools meekrijgt om te bouwen aan je gevoel van zelfzekerheid, kracht en moed.

 

 • Master your Channeling” – 8 lesdagen met Elliott (start: 24-25 februari 2018)
  Meekijken en heldere boodschappen ontvangen van Spirit is een andere belangrijke vaardigheid in de verdere ontwikkeling als sjamanistische healer. Als transformationeel medium begeleidt Elliott u gedurende 4 weekenden in het versterken met de band met Spirit als medium.

 

 • Teachings of the Red Earth” – 8 lesdagen met Blue Star (start: 17-18 maart 2018)
  Een unicum zijn de geheime teachings van de Aboriginals die Blue Star naar Europa brengt. Gedurende 4 weekenden ontdekken we de “Dreamtime” waarin de oudste bewoners van Australië leven.

 

 • Wolven Ritueel” – 1 ritueel met Ahamkara (13 april 2018)
  Het “Ritueel van de 4 wolven” is gericht op het genereren van een krachtige creatieve energie en een sterk energetisch beschermend veld. Je leert elke wolf in te zetten voor bepaalde creatie doelen.

 

 • Trauma Healing voor Professionals” – 3 lesdagen met Chief Dancing Thunder (11-13 mei 2018)
  Bij deze 3 daagse opleiding ontvangt u oude kennis en inzicht over het healen van Trauma’s volgens de traditie van de Noord Amerikaanse Indianen.

 

 • Healer Intensive” – 3 lesdagen met Chief Dancing Thunder (1-3 juni 2018)
  Tijdens deze 3 daagse “Healers intensive” ontdek je wat jouw unieke healingswijze is. Je ontdekt je eigen afkomst als healer door je te verbinden met je familielijn en familietradities van healing. Dit betreft zowel je spirituele als aardse familie. Chief Dancing Thunder werkt daarbij met de drie oorspronkelijke healing tradities van de aarde: sjamanisme, mediumschap en spirituele healing.

 

 • Opleiding Siberisch Sjamanistische Healer” – 14 lesdagen met Ahamkara (start: sep 2018)
  Gedurende 14 dagen verspreid over 4 weekenden richt deze opleiding zich tot specifieke onderwerpen en technieken gelinkt aan het Siberische Sjamanisme. Tijdens deze opleiding vindt een diepgaande transformatie plaats die je in staat stelt na afloop jezelf en anderen te healen en met je droomlichaam naar elk punt in tijd en ruimte te reizen.

 

 • Healer Opleiding” – 12 lesdagen met Chief Dancing Thunder, Bulgan, Elliott & Ahamkara (start: 2019)
  Gedurende 5 weekenden begeleiden 4 verschillende internationale sjamanen u doorheen een aantal basisvaardigheden om als sjamanistische healer te werken.

 

        

Internationale Sjamanen & Sjamanisme

Gedurende het hele jaar verwelkomen we verschillende internationale sjamanen bij Zennergi. Deze Indigenous teachers van Noord-Amerika, Mongolië, Puerto Rico, Nederland & Siberië vertegenwoordigen het sjamanisme dat uit hun traditie komt en laten ons kennis maken met oeroude rituelen en bijzondere kennis die van generatie tot generatie zijn doorgegeven.