Healers Intensive

Tijdens deze 3 daagse “Healers intensive” ontdek je wat jouw unieke healingswijze is. Je ontdekt je eigen afkomst als healer door je te verbinden met je familielijn en familietradities van healing. Dit betreft zowel je spirituele als aardse familie. Chief Dancing Thunder werkt daarbij met de drie oorspronkelijke healing tradities van de aarde: sjamanisme, mediumschap en spirituele healing. Deze verdiepingsopleiding is voor iedereen die bij Chief Dancing Thunder reeds deelnam aan de “Opleiding Healer” in binnen of buitenland.

Chief Dancing Thunder
Chief Dancing Thunder is een medicijnman, indigenous teacher en spiritueel leider. Als Chief van de Susquehannock tribe is Dancing Thunder verbonden met de indianen van Noord Amerika. Al meer dan 35 jaar reist hij de hele wereld over om genezers, therapeuten en andere spirituele zoekers te trainen.

“Als je weet wie je gidsen zijn kun je meesterschap verwerven” zegt hij. De bronnen van waaruit hij als Sjamaan werkt zijn de voorouders en de spirituele familie. Die energieën zijn niet te verstoren, ze zijn onaantastbaar. Van daaruit geeft hij eeuwenoude kennis en rituelen door.

Dancing Thunder onderwijst ons over de verschillende bewustzijnsniveaus: de staat van oplettendheid, dromen, visioenen en Sjamanistische reizen.

Voor wie?
Iedereen die reeds deelnam aan de “Opleiding Healer” in binnen of buitenland kan deelnemen aan deze vervolgcursus.

Praktisch

Prijs: EUR 375  
Start: 10u tot 19u. Eindtijd kan variëren.
Betaling: Cash
Inschrijven: rechtsboven via “Inschrijven”. Indien u niet de automatische boekingsbevestiging ontvangt op uw e-mailadres, graag een seintje via info@zennergi.be. Indien belet, graag tijdige afmelding zodat een andere deelnemer de vrijgekomen plek kan innemen.
Taal: de opleiding is in het Engels
Voor wie: iedereen die met healing, zorgverlening of therapie bezig is op professioneel vlak.
Belangrijk: Roken en genezen zijn tegenstrijdig met elkaar. Om deze reden is deze opleiding opengesteld voor niet-rokers. 3 dagen aanwezigheid is noodzakelijk om opleiding in deze healingsmethode te vervolledigen.
Voorzieningen: kleedkamer, vloerverwarming, Gratis Lounge & Tea Corner
Benodigdheden: gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Inloop: vanaf 15 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Tip: indien mogelijk geen maaltijd nemen tot 1 uur voor de sessie voor optimaal effect
Contact: info@zennergi.be
Parking: zie Contactpagina (C.C. De Kimpel)

Healers Intensive

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
Geen beschikbaar op dit moment