Healers advanced

Nadat je de “Trauma Healing” of “Opleiding Healer” hebt volmaakt kan je deelnemen aan de “Healers advanced”. Je hebt reeds voldoende kennis opgedaan om als healer een volgende stap te zetten via de geavanceerde rituelen die Chief Dancing Thunder met je deelt tijdens deze 3 daagse.

Je brengt je perceptie en waarneming weer in een nieuwe ontwikkelingsfase. Je ontdekt nieuwe rituelen die je afstemming met aarde en kosmos versterken, terwijl je het interdimensionaal reizen verder leert inzetten voor healingsdoeleinden.

Voor wie?
Iedereen die reeds deelnam aan de “Opleiding Healer” of “Trauma Healing” bij Chief Dancing Thunder in binnen of buitenland kan deelnemen aan deze verdiepingsmodule.

Praktisch

Prijs: EUR 375 (lunch incl)
Data: 1-3 juni 2018
Volgende editie Healers advanced: lente 2020

Start: 10u tot 19u. Eindtijd kan variëren.
Betaling: Cash
Inschrijven: rechtsboven via “Inschrijven”. Indien u niet de automatische boekingsbevestiging ontvangt op uw e-mailadres, graag een seintje via [email protected] Indien belet, graag tijdige afmelding zodat een andere deelnemer de vrijgekomen plek kan innemen.
Taal: de opleiding is in het Engels
Voor wie: iedereen die met healing, zorgverlening of therapie bezig is op professioneel vlak.
Belangrijk: Roken en genezen zijn tegenstrijdig met elkaar. Om deze reden is deze opleiding opengesteld voor niet-rokers. 3 dagen aanwezigheid is noodzakelijk om opleiding in deze healingsmethode te vervolledigen.
Voorzieningen: kleedkamer, vloerverwarming, Gratis Lounge & Tea Corner
Benodigdheden: gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Inloop: vanaf 15 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Tip: indien mogelijk geen maaltijd nemen tot 1 uur voor de sessie voor optimaal effect
Contact: [email protected]
Parking: zie Contactpagina (C.C. De Kimpel)

Healers advanced
5

2018-06-07 12:12:56 Door Nicky over Healers advanced
Healers advanced

Zo dankbaar voor deze prachtige ervaring ! Chief Dancing Thunder is een Groot Leraar die je de nodige inzichten geeft, en de tools aanreikt om je leven en je healer-skills naar een hoger niveau te brengen ! De krachtige energie van het centrum, de gastvrijheid en de vriendschap van Eva en Michael zijn de kers op de taart ! Intens dankbaar dat ik dit weekend heb mogen ervaren. Dank je wel <3

2018-06-12 13:50:53 Door Seok Yen Koh over Healers advanced
Healers Advanced

It is a big blessing to be able to receive teaching from Chief Dancing Thunder. He is truly Wisdom keeper of the ancient knowledge, knowledge of Eternity. Thank you Eva and Michael for the warmth home coming welcome and arranging the delicious lunch. Looking forward to the next workshop by Chief - Pow Wow.

2018-06-07 18:25:26 Door Nathalie over Healers advanced
Healers Advanced

Geweldige 3-daagse opleiding met enorm veel diepgang en belangrijke kennis die gedeeld wordt. Het is een eer om les te krijgen van de Chief Dancing Thunder! En het is altijd thuiskomen bij Eva en Michael! Zo dankbaar voor dit weekend! Elke keer een fantastische ervaring bij Zennergi!

Healers advanced
5 out of 5 based on 3 user ratings.

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
Geen beschikbaar op dit moment