Dreamtime Healing Concert®

Eva Morning Star & Michael Star Stone organiseren maandelijks de bijzonder transformerende Dreamtime Healing Concerten®. Gebaseerd op de tradities van Morning Star’s vader Chief Dancing Thunder van de Susquehannock Tribe worden klanken als voornaamste “medicijn” ingezet waaronder: de sjamanistische drum, stemklank, klankschalen, belletjes, gong, didgeridoos, koshi’s, raters, rainsticks en andere instrumenten. De aanwezigheid van verschillende lichtwerkers maken deze transformatieve en helende droomreis compleet.

De kracht van Dreamtime Healing
De genezers die de Dreamtime Healing begeleiden nemen je mee tijdens een innerlijke reis van energetische healing. De mensen liggen in de ruimte op een comfortabele mat terwijl de klankmassage een helende werking heeft op lichaam en geest. De verhoogde staat van bewustzijn die ontstaat helpt stress, vermoeidheid, angsten en spanningen los te laten in een serene omgeving met zuivere energie en helende klanken.

Praktisch

Prijs: 25 euro (Bij afwezigheid gelieve tijdig te verwittigen. Annulatie meer dan 1 week op voorhand is kostenloos. Indien annulatie binnen de week wordt het volledige bedrag gefactureerd indien niemand van de reservelijst uw plek heeft kunnen innemen.)
Betaling: cash, ter plaatse
Duur: ongeveer 1u30

Inschrijven: rechtsboven via “Inschrijven”. Indien u niet de automatische boekingsbevestiging ontvangt op uw e-mailadres, graag een seintje via [email protected] Indien belet, graag tijdige afmelding zodat een andere deelnemer de vrijgekomen plek kan innemen.
Niveau: Beginners & Gevorderden
Voorzieningen: Kleedkamer, Vloerverwarming, Gratis Lounge & Tea Corner
Benodigdheden: gemakkelijke kledij (yogamatjes & dekens aanwezig). Eigen extra kussen meenemen wordt aanbevolen. Voor de zondagnamiddag editie is het een goed idee om een slaapmuts of iets anders dat de ogen bedekt mee te brengen.
Inloop: 30 min. voor aanvang aanmelden, via hoofdingang (straatkant)
Tip: indien mogelijk geen maaltijd nemen tot 1 uur voor de sessie voor optimaal effect

Contact: [email protected]

Voeg uw beoordeling toe
Dreamtime Healing Concert®
Gemiddelde beoordeling: 4.875

2017-06-06 09:04:58 Door Cindy over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime Healing

Z.a.l.i.g.!! Je kan de liefde en zorg van de healers en van de universe voelen tijdens het mooie samenspel van de traditionele instrumenten dat je meeneemt in dreaming... met achteraf een zalig vredevol gevoel en warme connectie met hart en lichaam en minder 'in het hoofd'... Zalig cadeau voor mezelf ☺️

2017-06-06 09:05:40 Door SANDRA over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime Healing

Mijn eerste kennismaking met deze healing werd er een om nooit te vergeten en een gevoel om meer hiervan te kunnen ervaren...Dank je wel...

2017-07-19 21:27:49 Door Vanessa Ali over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime Healing

Wat een geweldig ervaring. So relaxing, maar ook zo verassend. Er was een lichtwerker bij mij gekomen tijdens de dreamhealing concert en nadat ze haar handen op mij had gelegd, voelde ik een opkomend gevoel om te huilen, en ik heb ook gehuild. Daarna voelde ik me lichter, wat een gevoel. Ik kan dit zeker aanraden als je spiritualiteit zoekt en /of bent op zoek naar jezelf. Heel mooi! Dank jullie wel voor deze ervaring.

2017-05-11 10:36:50 Door Petra jans over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime healing

Voor de 2e maal deze geweldige sessie mogen meemaken. Het is iets speciaals wat moeilijk uit te leggen valt. Het geeft iets magisch aan je lichaam. Nieuwe kracht,nieuwe energie. Ik kijk uit naar de volgende keer om hier weer te mogen aan deel te nemen

2017-05-11 10:37:37 Door Inge over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime Healing, een geweldige ervaring!

Reeds 4x heb ik mogen deelnemen aan een Dreamtime Healing. De ervaring is steeds anders, want de energie is dan anders.. Soms wordt je de diepte in gegooid en gebeurt er zoveel dat je helemaal beduusd bent. Een andere keer is de ontspanning zo diep dat je de hele nacht nog nagloeit. Eva, Michael, Luc en Arjan geven steeds weer alles wat ze in huis hebben om iedere Dreamtime tot een unieke ervaring te maken. Wanneer het nodig is ontvang je even wat persoonlijke aandacht, dit kunnen voorwerpen zijn die op je worden gelegd of een handoplegging indien nodig. Alles gebeurt met liefde en toewijding. Zeker de moeite waard om mee te maken. Twijfel jij nog? Ik zeg doen!!

2017-05-11 10:39:12 Door faviana over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime Healing

Mijn eerste ervaring. Heeft veel emoties losgemaakt. Zal waarschijnlijk een 2de maal moeten komen om het meer intenser te ervaren. Was nu meer gefocust op wat er ging gebeuren. Vond wel op laatste dat ik en nog andere (tijdens nagesprek ) dachten is het nog niet gedaan.

2017-05-16 11:27:01 Door Anita van Bommel over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime healing concert

De beleving van dit concert is niet onder woorden te brengen , dit wil ervaren worden .Een echt aanrader !

2017-05-11 10:40:14 Door Martine Dominczak over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime Healing Concert

Ik heb reeds deelgenomen aan meerdere klankschalenconcerten, maar die van "Zennergi" zijn de mooiste ervaringen. Klank, zang en instrumenten vormen een mooi harmonie. Er heerst erom veel energie in de zaal door de enorme kracht van de edelstenen, maar ook van de "healers". Zij verrassen mij telkens met een heel mooi verhaal! Het is echt de moeite waard!!!

Dreamtime Healing Concert®
4.875 out of 5 based on 8 user ratings.

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
20 augustus 2017 14:00 15:30 Eva Bilzen, Brugstraat 30
9 september 2017 19:30 21:00 Eva Bilzen, Brugstraat 30
10 september 2017 14:00 15:30 Eva Bilzen, Brugstraat 30