Meester Osho: Chakra Cursus

Gedurende 7 weken reizen we intensief doorheen de 7 chakra’s op basis van actieve en dynamische Osho Meditaties. De chakra’s zijn 7 energiepunten in het lichaam die een specifiek onderdeel van jouw unieke levensverhaal weerspiegelen. Plezier, muziek, beweging, expressie en beleving staan centraal gedurende deze 7 weken.

Inhoud: praktijkgerichte opleiding met muziek, dansen en beweging
Centraal in deze cursus staat je eigen unieke ontdekkingsreis doorheen de 7 chakra gebieden die tal van levensaspecten weerspiegelen zal. Al deze levensaspecten geven feedback over waar je op dit moment in je leven staat. Het geeft je sterke punten aan, maar ook de punten die om aandacht vragen op weg naar meer balans.

Deze Chakra cursus helpt je vooral zelf naar oplossingen te zoeken. Minder theorie maar vooral doen en beleven. Via de dynamische Osho meditaties op muziek en beweging creëer je opening in thema’s waarin je bent komen vast te zitten. Volledige overgave helpt je transformatieproces. Het zet je in je kracht omdat je de balans zelf creëert.

7 weken training: start van meesterschap
Is je levensverhaal meester over jou of ben je zelf meester van je levensverhaal? Zolang bepaalde zaken altijd maar weer terug komen blijkt dat deze invloeden meester zijn over jouw leven in plaats dat jij er meester over bent. Meesterschap verkrijgen is echter een stapsgewijs proces en begint eerst bij bewustzijn te brengen op de thema’s die spelen.

Voorwaarden deelname: Uit je comfortzone gaan met Meester Osho
Minimale ervaring met meditatie is meegenomen, maar geen vereiste. Elke week ervaren we geblinddoekt één van de 3 actieve en dynamische meditaties van Meester Osho. Deze krachtige meditaties helpen de Westerse mens sneller in een staat van “loslaten” en “overgave” te komen door middel van inspirerende muziek en uitnodiging tot dans, beweging en stilstand. Tijdens deze fases ontdek je jezelf en creëer je ruimte op thema’s waar je bent vastgeroest. Vanuit die ruimte ontstaat transformatie en kan je vanuit een nieuwe energie jezelf in lijn brengen met je oorspronkelijke doel op aarde. Je wordt uitgenodigd uit je comfortzone te gaan, je over te geven en uitdrukking te geven aan alles dat je in je fysieke en emotionele lichaam hebt opgeslagen. Alles dat je meemaakt wordt ergens opgeslagen en blijf je meedragen. Tijdens deze 7 weken wordt je rugzak lichter en kan je sprongen vooruit maken en in de richting van je hart!

Leren Mediteren
Basisvaardigheden over meditatie kan je ook leren bij “leren mediteren 1: ontspannen“.

Praktische Informatie:

Prijs: EUR 210 (7 lessen); (inschrijving enkel mogelijk indien aanwezig bij alle 7 lessen); min 7 – max 14 deelnemers
Leraar: Michael Geurts werd in “Osho Village” in Lumbini (Nepal) ingewijd in de Osho traditie.
Start: 4 oktober
Inschrijven: rechtsboven via “Inschrijven”. Indien u niet de automatische boekingsbevestiging ontvangt op uw e-mailadres, graag een seintje via [email protected] Indien belet, graag tijdige afmelding zodat een andere deelnemer de vrijgekomen plek kan innemen.
Betaling: cash, ter plaatse
Niveau: Beginners & Gevorderden; Iedereen kan ten alle tijde mee instappen
Voorzieningen: Kleedkamer, Vloerverwarming, Gratis Lounge & Tea Corner
Benodigdheden: gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig
)
Inloop: 15 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)

Tip: indien mogelijk, voor optimaal effect vanaf 1 uur voor de sessie niets meer eten

Contact: [email protected]
Parking: zie Contactpagina

 

 

 

Meester Osho: Chakra Cursus

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
4 Oktober 2018 19:00 21:30 Michael Star Stone Brugstraat 30, Bilzen
11 Oktober 2018 19:00 21:30 Michael Star Stone Brugstraat 30, Bilzen
18 Oktober 2018 19:00 21:30 Michael Star Stone Brugstraat 30, Bilzen
15 november 2018 19:00 21:30 Michael Star Stone Brugstraat 30, Bilzen
22 november 2018 19:00 21:30 Michael Star Stone Brugstraat 30, Bilzen
29 november 2018 19:00 21:30 Michael Star Stone Brugstraat 30, Bilzen
13 december 2018 19:30 21:30 Michael Star Stone Brugstraat 30, Bilzen